anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Co sie dzieje z dostawą Allegro dhl?

MAMY ROZWIĄZANIE!
bodziosek
#8 Zapaleniec#

@Syrena_zT@N_Nitka28@RaBarbar_ka@MiMary@w_kiwi@Sa_nova@la_nika@nat_not@_HolaOla_ 

Dzień dobry, 

Zamówiłem 3 paczki poprzez allegro dhl I każdą z nich ma 3 różne statusy, które sa ze sobą co najmniej niespójne mimo ze idą do jednego punktu:

Paczki:

AD00NNHT8 - 3 raz rzekomo wydana do doręczenia do punktu, 3 raz dostaje powiadomienie, ze będzie "już dzis"

AD00NL27P0- jest to 1 z 2 paczek od tego samego sprzedającego. 2 razy wydana do doręczenia. Podobno automat paczkowy nie jest sprawny (choć rano odbierałem z niego paczkę z innej platformy) i została przekierowana do innego. Bez informacji do którego.

AD00NL28Y0- druga paczka do w/w ta z kolei jest zostawiona w statusie "awizo"

Ja rozumiem, ze przewoźnik miał awarie w zeszłym tygodniu. Niemniej żadnej sensownej informacji o dostawie tak naprawdę nie otrzymałem. Na infolinii powiedziano mi, ze infolinia nie zajmuje sie dostawami zleconymi przez allegro.

Czy istnieje jakąkolwiek możliwość sprawdzenia co sie faktycznie z tymi paczkami dzieje?

oznacz moderatorów
4 ODPOWIEDZI 4
AnnaG-Antyki
#21 Demiurg#

Jest sobie awaria już z tydzień. Raz twierdzą, że naprawili, raz że nie. Chyba nadal trwa. To to nawet normalnej etykiety nie ma, żebyś mógł na infolinii sprawdzić. Standard obsługi. Zawołamy moderatorów, ale coś ostatnio słabo im idzie szukanie tego. Pewnie jak zwykle końcowa wina spadnie na sprzedawcę, który jedyne co może to też wołać moderatorów. Jakość Allegro ostatnimi czasy niestety zrobiła się wprost powalająca...

@Syrena_zT @N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @Sa_nova @la_nika @nat_not @_HolaOla_  

(Allegro dzieli użytkowników, by rządzić).
oznacz moderatorów
Sa_nova
Moderatorka
Moderatorka

Cześć, @bodziosek. Zgłosiłam prośbę o interwencję w sprawie Twoich paczek w oddziale. Gdy tylko ustalę losy Twoich przesyłek, to wrócę z informacją. Rozumiem, że wyświetlane statusy mogą być problematyczne i przepraszam za te niedogodności. Wczoraj otrzymaliśmy potwierdzenie, że awaria DHL już minęła. 

Sandra
   Moderatorka
oznacz moderatorów
Sa_nova
Moderatorka
Moderatorka

@bodziosek w sprawie przesyłek, będziemy kontaktować się mailowo w zgłoszeniu o numerze 53044901. 😊

Sandra
   Moderatorka
oznacz moderatorów
bodziosek
#8 Zapaleniec#

Piękne dzięki za szybką odpowiedź ^^

oznacz moderatorów