anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Czy będzie dzisiaj dostawa

Client:101862809
#1 Nowicjusz

IMG_6512.png

@gdvorek@Syrena_zT@matt_rose@N_Nitka28@RaBarbar_ka@MiMary@w_kiwi@Sa_nova@la_nika@nat_not@_HolaOla_ 

numer 

A003ZQZF98

kupiłem wczoraj o 16, była informacja że jak kupię do 19 to będzie dostawa dzisiaj. Status przesyłki nie zmienił się od piątej rano, a mamy już po 15. Jest szansa że dzisiaj będzie do odbioru czy nie? 

oznacz moderatorów
2 ODPOWIEDZI 2

Sa_nova
Moderacja Społeczności
Moderacja Społeczności

@Client:101862809 przykro mi, ale nie jestem w stanie określić czy przesyłka zostanie jeszcze dzisiaj wydana do doręczenia. Gdy tylko będzie gotowa do odbioru, to wyślemy o tym powiadomienie. 

Wyświetlany czas dostawy jest przewidywany na podstawie wcześniejszych realizacji zamówień sprzedajacego, a nie gwarantowany. 

Sandra
   Moderatorka Allegro Gadane
oznacz moderatorów

Client:101862809
#1 Nowicjusz

Ale sprzedający się wywiązał wzorowo. O piątej dzisiaj paczka była w oddziale w moim mieście, od tego czasu nikt jej nie ruszył. Więc wina jest po Państwa stronie, nie po stronie sprzedającego. Skoro macie dostawy do swoich paczkomatów w soboty, to dlaczego paczka nie została ruszona gdy była w oddziale o piątej? Może nie informujcie w takim razie o tym, że jak wybiorę waszego kuriera to dostarczycie w sobotę.

oznacz moderatorów