anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Czy można sprawdzić informacje na temat daty wysyłki przez sprzedającego

Client:87308086
#1 Nowicjusz#

Hej ,

zamówiłam w niedzielę towar u jednego z dostawców i jestem przekonana iż widziałam informacje że przesyłka przyjdzie we wtorek.

We wtorek natomiast sprzedawca napisał że zgodnie z informacją na stronie produkty są wysyłane z magazynu zewnętrznego i przesyłka zostanie dopiero wysłana 2 dni później. Dodam że oferty  już nie ma na stronie ponieważ został „ wyczerpany „ asortyment.

Czy jest jakaś szansa na weryfikację zamówienia czy rzeczywiście była gdzieś informacja że Allegro pisze o przesyłce że będzie we wtorek a sprzedawca mówi co innego ? Oczywiście nie wykluczam że mogę się mylić i gdzieś przy terminie wysyłki do allegro box została umieszczona informacja o wysyłaniu z magazynów zewnętrznych 

@N_Nitka28@RaBarbar_ka@MiMary@w_kiwi@la_nika@ayo80@nat_not@_HolaOla_ 

oznacz moderatorów
4 ODPOWIEDZI 4

AnnaG-Antyki
#19 Nestor#

To co widzisz na zielono to wróżby od allegro i nijak się do rzeczywiści nie mają. Najedź na nie to wyświetli się, że to tylko sugerowane. Spójrz sama większość ofert od rana ma dostawę jutro. Ilu przewoźników takie coś gwarantuje? Żaden...  Najczęściej wybierany inpost deklaruje 48h, czas gwarantowany ma 5 dni. Fakt często dojdzie wcześniej ale żaden sprzedawca tego nie gwarantuje, to bzdury od allegro.

Jak wejdziesz w zakładkę dostawa to powinnaś w niej znaleźć coś takiego "Podczas tworzenia tej oferty sprzedawca zadeklarował, że wyśle towar w ciągu 24 godzin." - to jest prawdziwa informacja od sprzedającego i jak nie wyśle zgodnie z tą deklaracje to wtedy wina jest jego...

oznacz moderatorów

kolekcjoner608
#21 Demiurg#

A mnie poczta zadziwiła .Wczoraj przed 15-tą nadałem listem priorytetowym a klient dziś w południe dziękuje za szybką dostawę .

oznacz moderatorów

_HolaOla_
Moderatorka
Moderatorka

@Client:87308086 czas dostawy, który widzisz w ofercie to czas przewidywany, a nie gwarantowany, ale jeśli podasz mi o jaką ofertę chodzi, sprawdzę jak wygląda w momencie Twojego zakupu. 

Ola
   Moderatorka

Jak dostawa na czas - to Allegro!
   Wybieraj spośród tysięcy produktów i zamawiaj z dostawą przed Świętami.
oznacz moderatorów

milka1234567890
#18 Luminarz#

Taki czas to jest informacja ale czyja, Allegro.

oznacz moderatorów