Czy mozna przedłużyć odbiór paczki z Allegro One Box?
A0054BKM18 Bardzo uprzejmie proszę o przedłużenie czasu odbioru do niedzieli 26-go lipca. Przesyłka wyszła od nadawcy z tygodniowym opóźnieniem i to po zgłoszeniu sporu w allegro. Dotarla niespodziewanie do paczkomatu w momencie kiedy nie mam fizycznie możliwości jej odebrać. Z góry dzięki za pomoc
Cześć @jÄdza, gotowe.
Dzień dobry. Chciałem zapytać czy można jeszcze przedłużyć o dobę przesyłkę z numerem A005426BT7? Z góry dziękuję za pomoc, pozdrawiam.
@pytalskipyta Nie, czas na odbiór już minął, więc niestety nie mogę pomóc.
Dzień dobry,
bardzo proszę o przedluzenie paczki o numerze A0054RM9Z3 o 24h. Bardzo pilna sprawa
z góry dziękuję za pomoc
@diabetologika gotowe 🙂
Dzień dobry,
Czy mogę prosić o przedłużenie paczki A0053O3KL4? Przedłużałem wczoraj, niestety ponownie się nie da, a jestem jeszcze w trasie.
@pagaczdesign przedłużyłam czas na odbiór przesyłki o 24 godziny.
Dzień dobry, czy można wydłużyć odbiór przesyłki AD07JMKTZ18QKRS4F ? Klient zgłasza, że box od dwóch dni zepsuty i nie da się wyjąąc paczki, a czas na odbiór ucieka...
@slodycze-grzes niestety nie mam możliwości przedłużenia czasu na odbiór dla tego zamówienia, ale skontaktuje się z działem logistycznym i zobaczę, czy możemy coś zrobić.
Dzień dobry, czy można wydłużyć czas na odbiór paczki nr A0055DAME0? Wydawało mi się że zdążę wrócić do domu zanim termin się skończy ale jednak wrócę dopiero w poniedziałek popołudniu.. Także proszę o przedłużenie do poniedziałku wieczorem 🌞 Dziękuję
@dmaszkowski czas na odbiór wydłużyłam o 48 godzin (2026-07-28 12:24) 🙂
Dziękuję serdecznie i pozdrawiam 🌞
@slodycze-grzes nasz dział logistyczny będzie kontaktował się z Tobą mailowo w sprawie tej przesyłki.
@San_set@gdvorek@Syrena_zT@matt_rose@N_Nitka28@RaBarbar_ka@MiMary@w_kiwi@Sa_nova@la_nika@nat_not@_HolaOla_
Jak przedlużyć czas odbioru przesyłkiz allegro one box?
@aguniaa81 możesz samodzielnie przedłużyć czas na odbiór paczki w zakładce Moje przesyłki - w tym wpisie znajdziesz instrukcję.
Możesz też podać numer przesyłki tutaj i przedłużę dla Ciebie odbiór.
@San_set@gdvorek@Syrena_zT@matt_rose@N_Nitka28@RaBarbar_ka@MiMary@w_kiwi@Sa_nova@la_nika@nat_not@_HolaOla_ jest możliwość przedłużenia przesyłki A00550f695 nie mogę jej przedłużyć z poziomu aplikacji nie wiem czemu.
Paczka A0043F3TV8 , Allegro One Box - AL019PNT , nr telefonu odbiorcy: [edycja]
@Matisss93 odpisałam Ci już w drugim wątku, przedłużyłam termin odbioru przesyłki 🙂 Na przyszłość wystarczy podać numer przesyłki, nie trzeba (i nie powinno się) podawać numeru telefonu 😉
Bardzo dziękuję 😊