anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

DHL - anulowanie przesyłek

kroliczajamapl
#12 Orędownik#

Dzień dobry,
proszę o sprawdzenie dwóch przesyłek DHL AD00JL9KK4 i AD00JL8Z09 numer podjazdu AD2703284
Zostały odebrane przez kuriera wczoraj około 17.00, jednak obie mają nadal status 'oczekuje na nadanie', a dziś powinny być dostarczone. 

@Syrena_zT @N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @Sa_nova @la_nika @nat_not @_HolaOla_  

oznacz moderatorów
8 ODPOWIEDZI 8

N_Nitka28
Moderatorka
Moderatorka

@kroliczajamapl Konsultuję Twoją sprawę. 

Nicol
   Moderatorka
oznacz moderatorów

N_Nitka28
Moderatorka
Moderatorka

@kroliczajamapl Otrzymałam informację od DHL, że przesyłki zostały na magazynie z uwagi na błąd podczas procesowania. Dziś wyruszą w dalszą drogę.

Nicol
   Moderatorka
oznacz moderatorów

kroliczajamapl
#12 Orędownik#

proszę je więc anulować z 'wysyłka w terminie' - generalnie proszę aby anulowali Państwo wszystkie wysyłki, które są przez Was wliczone jako nieterminowe - nie zdażyło mi się jeszcze nigdy opóźnienie, za każdym razem jest to Wasza wina - to Wasz kurier nie podjeżdza po odbiór lub wymyśla takie zagrywki jak tym razem. Mam 309 z 314 w terminie więc te 5 proszę znaleźć i wykluczyć, bo to jak jeszczee raz podkreślę WASZ BŁĄD

oznacz moderatorów

N_Nitka28
Moderatorka
Moderatorka

@kroliczajamapl Jeśli mam zgłosić zamówienia do wykluczenia z jakości sprzedaży, podaj ich numery zamówień. 

Nicol
   Moderatorka
oznacz moderatorów

kroliczajamapl
#12 Orędownik#

ale ja nie mam pojęcia których to dotyczy. Co chwilę któryś kurier nie podjeżdża, składam reklamację z których nic nie wynika, bo jak po tygodniu odpisujecie 'że, nie gwarantujecie podjazdu' więc mam nadzieję, że chociaż ogarniacie własny system i znajdziecie w nim to co zostało przez was opóźnione. I proszę o przesłanie informacji do klientów, którzy oczekują dziś przesyłek Allegro Delivery DHL, że w waszej winy nie będzie ich na czas

oznacz moderatorów

N_Nitka28
Moderatorka
Moderatorka

@kroliczajamapl Jeśli chcesz wykluczyć coś z jakości sprzedaży, potrzebuje konkretne numery zamówień. Przykro mi, bez tego nic nie jestem w stanie zrobić. 

Nicol
   Moderatorka
oznacz moderatorów

kroliczajamapl
#12 Orędownik#

To mi jest przykro, że taką amatorszczyznę tworzycie. Proszę więc wykluczyć te dwa DHL AD00JL9KK4 i AD00JL8Z09 - i informuję, że z trackingu wynika, że one nadal nie wyruszyły do klientów.

oznacz moderatorów

N_Nitka28
Moderatorka
Moderatorka

@kroliczajamapl zgłosiłam zamówienia do wykluczenia. 

Nicol
   Moderatorka
oznacz moderatorów