anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Dlaczego DHL nie dostarcza do paczkomatu przesylek

MAMY ROZWIĄZANIE!
gohst_2005
#1 Nowicjusz

@Syrena_zT@N_Nitka28@RaBarbar_ka@MiMary@w_kiwi@Sa_nova@la_nika@nat_not@_HolaOla_   Nadawca nadał przesyłkę w dniu 15 grudnia i według DHL przesyłka miała być już dostarczona w dniu 16 grudnia do paczkomatu chciciaz w tym dniu sprawdzałem cały czas była t w transporcie, dzisiaj tj 17 grudnia wchodzę na stan przesyłki i wyświetla. Informacje że wczoraj była próba dostarczenia do paczkomatu i zwrócono do sortowni, dzisi powtórka i o 19 wystawiano awizo? Co za przewoźnik? Nr przesyłki AD01HYX2V5

oznacz moderatorów
5 ODPOWIEDZI 5
kostas11
#21 Demiurg ⭐⭐⭐

@gohst_2005 Co za przewoźnik?

Taki jakiego wybrałeś składając zamówienie, mam nadzieję że nikt Cię nie zmuszał do wyboru DHL 😄 swoją drogą dostawy Allegro Delivery już nie ogarniają takiej ilości paczek 😞

#1 Nowicjusz

Dhl

oznacz moderatorów
nat_not
Moderatorka Allegro Gadane
Moderatorka Allegro Gadane

@gohst_2005 Paczkę dzisiaj ponownie wydano do doręczenia. Mam nadzieję, że tym razem nie pojawią się żadne problemy.

Natalia
   Moderatorka
oznacz moderatorów
gohst_2005
#1 Nowicjusz

Po 2 dniach łaskawie włożyli do paczkomatu 

oznacz moderatorów
pecela
#20 Guru ⭐⭐

@gohst_2005

W usłudze Allegro Delivery gwarantowany termin doręczenia to trzy dni robocze. Twoja przesyłka została nadana 15 grudnia czyli przewoźnik (jest nim Allegro, a nie DHL eCommerce) miał czas na doręczenie do 18 grudnia. Przesyłka dotarła 18 grudnia, czyli w regulaminowym terminie.

Przy okazji paczkomat to nazwa własna urządzeń paczkowych Inpostu. Nie jest to określenie potoczne na automat paczkowy. 

oznacz moderatorów