Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Ponieważ my zakupie ze Smartem i przy kurierze Allegro wybiera jaki przewoźnik.
Ale ta oferta nie ma smarta
To dlaczego sprzedający może udostępnić taką metodę dostawy, a co do czego przyjdzie to nie można z niej skorzystać?
Znowu Allegro ograniczyło wysyłkę do paczkomatów. 40 produktów w koszyku od różnych sprzedających- żadna nie ma możliwości dostawy do paczkomatu. A jeszcze w zeszłym tygodniu bez problemu przy tych samych produktach mogłam wybrać paczkomat. Czy Allegro będzie zwracać środki za niewykorzystany Smart- z ich winy?
@Anek_2005 nie ograniczyliśmy możliwości dostaw do paczkomatów, ale nie wszyscy sprzedający zawsze udostępniają tę metodę dostawy w swoich ofertach. Podaj nam proszę przykład oferty, gdzie nie masz takiej opcji, a sprawdzimy ją.
14181859646, 8731211064, 11459906084, 10566521143
@Anek_2005 dziękuję, ale poproszę jeszcze zrzut z formularza, gdzie próbujesz wybierać sposób dostawy.
Brakuje paczkomatów Allegro
@Anek_2005 kliknij w "zobacz wszystkie na mapie" i powinny pojawić się także paczkomaty Inpost.
Owszem powinny ale się nie pojawiąją- czy moderatorzy są w stanie udzielić innej odpowiedzi niż standardową " zobacz wszystkie na mapie"- które to rozwiązanie nic nie wnosi. Zamawiam na Allegro od -nastu lat, więc jest takie prawdopodobieństwo, że potrafię wybrać właściwy paczkomat i dokonać zamówienia. Dlaczego traktujecie kupujących jak **piiip**ów? Zamiast przyznać, że tak "grzebiemy i utrudniamy życie". Beznadziejna pomoc nic nie wnosząca co potwierdzają ostatnie wpisy o tym samym temacie innych użytkowników. Zresztą to już druga taka sytuacja, po tej w listopadzie, gdzie też twierdziliście to samo. Dramat.
@Anek_2005 staram się pomóc, ale nie mam dostępu do widoku jaki pojawia się na Twoim ekranie, więc jeśli mamy rozwiązać Twój problem potrzebujemy zrzutów tego co widzisz na swoim ekranie. Nie wyłączyliśmy paczkomatów z dostępnych opcji do wyboru, więc staram się ustalić co jest przyczyną tej sytuacji, bo na pewno nie jest to celowe działanie.
Ale skoro nie ogarniam to proszę o zrzut ekranu pokazujący na wspomnianej akcji poniższy paczkomat. Dokładnie we wtorek do niego zamawiałam...
Mieścił się w tej okolicy:
@Anek_2005 to nie jest paczkomat, tylko Allegro One Box, a to zupełnie inne maszyny dwóch, różnych firm. Nasze automaty (Allegro One Box) nie są dostępne na mapie jeśli są wyłączone z użytku, mają awarię lub np. są pełne. Możesz skorzystać z automatu znajdującego się na tej samej ulicy - Wrocławska 87. Sprawdziłam i ten automat jest dostępny.
Paczkomat/ One Box- ok 2 różne maszyny- dla mnie i jedno i drugie to paczkomat. Rozumiem, że może być zepsuty, przepełniony ale nadal wszystko rozbija się o jedną podstawową kwestię, a mianowicie, że One Boxó-w, paczkomatów należy "szukać", podczas gdy jeszcze we wtorek " podstawiały się jako pierwsza forma dostawy, nie kurier, nie punkty do odbioru. I tyle klikałam kup teraz/dodaj do koszyka i dalej to właściwie nawet na upartego nie musiałam czytać co się wyświetla bo był wybrany właściwy dla mnie format dostawy. I możemy tak dyskutować w nieskończoność, bo nie przyznacie, że "grzebiecie" w ustawieniach.