Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Allegrowy badziew nie działa - może allegro znajdzie swoją paczkę
bo się kolega Ukrainiec denerwuje
AD015GFY42
że ją DHL 3 dni doręcza do żabki
tak dokładnie,nie mylicie się, przesyłka od 20 tego jest w doręczeniu
20,21,22 - kuriera wcięło czy żabkę?
@Syrena_zT @N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @Sa_nova @la_nika @nat_not @_HolaOla_
Moim zdaniem bociek przed zimą miał odlot i po żabce.
To ja wysłałem przesyłkę 17-tego i do dnia dzisiejszego Inpost ma problem z jej dostarczeniem do paczkomatu. Od 18-tego ma status "Przyjęta w Centrum Logistycznym". Pewnie gdzieś spadła z taśmy i tak sobie leży i czeka na przedświąteczne sprzątanie sortowni.
@Miketone_120 spokojnie, najpóźniej w przyszłym roku się znajdzie.
@RED mojej klientki błądziła bez mała 3 tygodnie z tym ,że klientka napisała tylko 1 wiadomość i sam podjąłem 2 kontakty telefoniczne ,baaardzo grzecznie było , z opresji wyszedłem mocno podbudowany .
@RED poprosiłam już o interwencję i informacje z oddziału odpowiedzialnego za tę przesyłkę co się dzieje z tą paczką.
@_HolaOla_ proszę także przeprosić kupującego, że wybrał wasze wysyłki, bo ja tego za allegro, nie zrobię
@RED pamiętaj że to Ty udostępniasz dostawy, i Ty za nie odpowiadasz a Allegro odpowiada przed Tobą 🙂 Smart ani Allegro Delivery nie jest obowiązkowe, allegro tez nie zmusza do nich 😄
ps. jak masz problemy z przewoźnikami to ich nie udostępniaj 😉
@kostas11 zapomniałeś jeszcze dodać - nie musisz sprzedawać na allegro, usuń konto 🙂
@RED napisz to proszę w zgłoszeniu 54996830, w którym nasz pracownik kontaktował się z Tobą w tej sprawie. Jako moderatorki i moderatorzy na Allegro Gadane nie kontaktujemy się z kupującymi w sprawach ich zamówień, chyba, że ktoś zgłosi się do nas bezpośrednio tutaj na forum.
@_HolaOla_ napisałem
i ktoś prowadzący 54996830 napisał, że niepotrzebnie mnie wysyłałaś do niego bo też tego nie robi i wysłanie do niego po to było błędem
ale jednak coś napisał, bo kolega Ukrainiec, też chyba dobijał się do allegro w tej sprawie
@RED "niepotrzebnie mnie wysyłałaś do niego bo też tego nie robi" - przecież taka przepychanka to tutaj standard.