Witam coraz częściej są niesłusznie naliczane dodatkowe koszty jako przesyłki niestandardowe 19,99 nie wiem czy to jest celowe działanie , zgłaszanie reklamacji przez allegro nic nie daje dodam że jak sam zgłoszę reklamację w DPD lub przez furgonetkę reklamacja jest pozytywnie załatwiona tylko w allegro są zawsze problemy , albo jest to wynik osoby nie mającej pojęcia jak to się robi albo celowe odrzucanie dodam że wszystkie przesyłki mieszczą się w normach wymiarach dopuszczalnych. Dostaję informację na email że reklamacja jest odrzucona z formułką regulaminu DPD wysłaną przez pracownika allegro , nie mam żadnego oficjalnego pisma takie jak wydaje DPD o odmowie uznania reklamacji które w takich przypadkach jest wydawane , więc na jakiej podstawie mam wirzyć że dpd odrzuca reklamację a nie robi to pracownik allegro @gdvorek @Syrena_zT @matt_rose @N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @Sa_nova @la_nika @nat_not @_HolaOla_
Podaj mi proszę numer sprawy w której dostałeś odpowiedź reklamacyjną, która wzbudziła Twoje obawy. Zapoznam się z nią.
gdvorek sprawa 58764003. i sprawie 54896236. są to sprawy zbiorcze mogę przesłać sposoby pakowania i zdjęcia opakowań z wymiarami są to opakowania kartonowe podam największy wymiar 92 x 8 x 92 cm produkt to zegar lub lustro , NIe wiem dlaczego nie dostaję oficjalnej decyzji z DPD którą oni wydają do każdej reklamacji
@DecorPremium_pl widzę, że w sprawie 58764003 dopytujesz o odwołanie. Doradczyni miała na myśli to, że z uwagi na to, że reklamację składałeś przez nas, odwołanie musi zostać przesłane tą samą drogą. Nie możesz odwołać się od decyzji samodzielnie na stronie DPD, nie zostanie ono rozpatrzone.
Kwestię przesłania oficjalnej decyzji konsultuję, wrócę do Ciebie z informacją.