anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Dostawa (deklarowany czas a status przesyłki)

AE_art
#7 Wielbiciel#

@N_Nitka28@RaBarbar_ka@MiMary@w_kiwi@la_nika@ayo80@nat_not@_HolaOla_ 

Dobry wieczór,

Czekam na przesyłkę, która dziś miała być dostarczona do zielonego automatu Allegro One Box.

Nr: A000YA06N5 

Wedle informacji na stronie śledzenia wczoraj została odebrana od nadawcy i przekazana do magazynu. Od tej pory status nie był już aktualizowany. Czy mogę prosić o informację, kiedy paczka będzie gotowa do odbioru? (Przyznaję, że wybrałam tę metodę dostawy ze względu na deklarowany termin, gdyż przesyłka jest pilna i w przypadku opóźnienia jej odbiór może być problematyczny).

Pozdrawiam. 

oznacz moderatorów
4 ODPOWIEDZI 4

_HolaOla_
Moderatorka
Moderatorka

@AE_art niestety, ale nie będziemy w stanie nic już tutaj dziś poradzić. Jeśli będziesz miała problem z obiorem, a paczka będzie już w maszynie, będziemy mogli przedłużyć termin jej odbioru, ale przesyłka musi być już w automacie. 

Ola
   Moderatorka

Jak dostawa na czas - to Allegro!
   Wybieraj spośród tysięcy produktów i zamawiaj z dostawą przed Świętami.
oznacz moderatorów

AE_art
#7 Wielbiciel#

Dziękuję za informację 

oznacz moderatorów

az1rael
#21 Demiurg#

to nie jest termin deklarowany tylko wróżony z fusów do kawy przez algorytm allegro... jak paczka ma być dostarczona szybko to się wybiera inpost. One to obecnie najbardziej skopana forma dostawy z największą ilością wtop w postaci zaginięć / uszkodzeń paczki czy niedoręczenia w nawet rozsądnym terminie 

oznacz moderatorów

SpeedyGonzalezz
#12 Orędownik#

@AE_art "Przyznaję, że wybrałam tę metodę dostawy ze względu na deklarowany termin, gdyż przesyłka jest pilna" - niestety, deklarowane terminy Allegro Delivery to czysta propaganda. To forma dostawy który sprawia najwięcej problemów, zarówno kupującym, jak i sprzedawcom. Codziennie są dziesiątki wątków na ten temat 

--------------------------------------------------
Najszybsza mysz w całym Meksyku
oznacz moderatorów