Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Wczoraj DPD po raz kolejny nie odebrał przesyłek nadanych rano w One Box:
f5090990-ced9-11ef-bb97-0324371fb8c5 - A001IKAOI7
95d0af30-cec7-11ef-8aa9-e3dd9c075fb6 - A001IKAU63
@N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @Sa_nova @la_nika @ayo80 @nat_not @_HolaOla_
@fox_paws Potwierdzam. Z całego kijowego Allegro Delivery, wersja by DPD to już dziadostwo do kwadratu. Przesyłki leżą w automatach nie odebrane po kilka dni, czasem dopiero interwencja na forum skłania do reakcji
No właśnie. Czekam zatem na odebranie paczek i wykluczenie ich ze statystyk
@N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @Sa_nova @la_nika @ayo80 @nat_not @_HolaOla_
fox_paws - heh. DPD to porażka. Ja już od jakiegoś czasu jak coś kupuje a widzę wysyłkę przez DPD to rezygnuje i szukam zakupu gdzie indziej z innym dostawcą. Paczka 20 kg nie dostarczona na 1 piętro tylko rzucona pod klatką przy wejściu bo on nie będzie nosił ciężarów po piętrach. Dałem sobie spokój i omijam DPD.
fox_paws jeszcze tylko nadmienię, że to nie wina firmy DPD tylko rejonu jaki obsługuje "pseudo" kurier. Ludzie nie zgłaszają problemów do siedziby danego kuriera bo każdy zabiegany a parę skarg czasem robi robotę. Pracowałem 3 lata w jednej z firm kurierskich i 2 - 3 skargi od klienta skutkowały wiadomo czym.
@edos_2007 Kurierów w ciągu roku było już co najmniej czterech i z każdym jest to samo.
Od piątku czekam na wykluczenie przesyłek
f5090990-ced9-11ef-bb97-0324371fb8c5 - A001IKAOI7
95d0af30-cec7-11ef-8aa9-e3dd9c075fb6 - A001IKAU63
ze statystyk i nic.
Przesyłki też nadal leżą w automacie. Czy musi braknąc miejsca w nim, aby zostały odebrane?
@fox_paws Proszę, abyś nie tworzył nowych wątków na ten sam temat, tylko kontynuował już istniejące. Już wyjaśniam sprawę, ponieważ zamówienia były wykluczane, zatem coś musiało pójść nie tak.
@fox_paws Przesłałam również interwencję w sprawie przesyłek.