anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

DPD regularnie nie odbiera przesyłek z One Box'a

fox_paws
#14 Krzewiciel#

Wczoraj DPD po raz kolejny nie odebrał przesyłek nadanych rano w One Box:

f5090990-ced9-11ef-bb97-0324371fb8c5 - A001IKAOI7
95d0af30-cec7-11ef-8aa9-e3dd9c075fb6 - A001IKAU63

@N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @Sa_nova @la_nika @ayo80 @nat_not @_HolaOla_  

oznacz moderatorów
8 ODPOWIEDZI 8

SpeedyGonzalezz
#12 Orędownik#

@fox_paws Potwierdzam. Z całego kijowego Allegro Delivery, wersja by DPD to już dziadostwo do kwadratu. Przesyłki leżą w automatach nie odebrane po kilka dni, czasem dopiero interwencja na forum skłania do reakcji 

--------------------------------------------------
Najszybsza mysz w całym Meksyku
oznacz moderatorów

fox_paws
#14 Krzewiciel#

No właśnie. Czekam zatem na odebranie paczek i wykluczenie ich ze statystyk

@N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @Sa_nova @la_nika @ayo80 @nat_not @_HolaOla_  

oznacz moderatorów

edos_2007
#10 Popularyzator#

fox_paws - heh. DPD to porażka. Ja już od jakiegoś czasu jak coś kupuje a widzę wysyłkę przez DPD to rezygnuje i szukam zakupu gdzie indziej z innym dostawcą. Paczka 20 kg nie dostarczona na 1 piętro tylko rzucona pod klatką przy wejściu bo on nie będzie nosił ciężarów po piętrach. Dałem sobie spokój i omijam DPD.

oznacz moderatorów

edos_2007
#10 Popularyzator#

fox_paws jeszcze tylko nadmienię, że to nie wina firmy DPD tylko rejonu jaki obsługuje "pseudo"  kurier. Ludzie nie zgłaszają problemów do siedziby danego kuriera bo każdy zabiegany a parę skarg czasem robi robotę. Pracowałem 3 lata w jednej z firm kurierskich i 2 - 3 skargi od klienta skutkowały wiadomo czym.

oznacz moderatorów

fox_paws
#14 Krzewiciel#

@edos_2007 Kurierów w ciągu roku było już co najmniej czterech i z każdym jest to samo.

oznacz moderatorów

fox_paws
#14 Krzewiciel#

Od piątku czekam na wykluczenie przesyłek

f5090990-ced9-11ef-bb97-0324371fb8c5 - A001IKAOI7
95d0af30-cec7-11ef-8aa9-e3dd9c075fb6 - A001IKAU63

ze statystyk i nic.

Przesyłki też nadal leżą w automacie. Czy musi braknąc miejsca w nim, aby zostały odebrane?

oznacz moderatorów

w_kiwi
Moderatorka
Moderatorka

@fox_paws  Proszę, abyś nie tworzył nowych wątków na ten sam temat, tylko kontynuował już istniejące. Już wyjaśniam sprawę, ponieważ zamówienia były wykluczane, zatem coś musiało pójść nie tak. 

Wiktoria
   Moderatorka
oznacz moderatorów

w_kiwi
Moderatorka
Moderatorka

@fox_paws Przesłałam również interwencję w sprawie przesyłek. 

Wiktoria
   Moderatorka
oznacz moderatorów