anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Dpd zamówienie podjzdu

alev-2
#7 Wielbiciel

Jaka jest godzina graniczna zamówienia kuriera DPD dla kodu pocztowego 99 -412?

Dziś o godzinie 10 miałam zamówienie z wysyłką dpd. Czas na wysyłkę wyświetlał się  do północy, a nie było już możliwości zamówienia podjazdu kuriera. Co w takiej sytuacji, czy można wnioskować o wykluczenie tej przesyłki ze statystyk ? 

Dziś udało mi się nadać w punkcie,  ale pytanie jest na przyszłość, gdy takiego punktu, gdzie kurier nie był od rana, nie uda mi się znaleźć. 

@gdvorek@Syrena_zT@matt_rose@N_Nitka28@RaBarbar_ka@MiMary@w_kiwi@Sa_nova@la_nika@nat_not@_HolaOla_  @gdvorek @Syrena_zT @matt_rose @N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @Sa_nova @la_nika @nat_not @_HolaOla_  

oznacz moderatorów
6 ODPOWIEDZI 6

w_kiwi
Moderacja Społeczności
Moderacja Społeczności

@alev-2 Czy możesz podać numer zamówienia, o które chodzi? Generalnie, jeśli w danym momencie opcja zamówienia podjazdu kuriera nie jest dostępna, oznacza to, że wszystkie sloty na podjazdy zostały już wypełnione. 

Wiktoria
   Moderatorka Allegro Gadane
oznacz moderatorów

alev-2
#7 Wielbiciel

numer zamówienia d4e212c0-0d70-11f1-a127-774015380b62

oznacz moderatorów

alev-2
#7 Wielbiciel

Zamówienie nr

d4e212c0-0d70-11f1-a127-774015380b62

oznacz moderatorów

N_Nitka28
Moderacja Społeczności
Moderacja Społeczności

@alev-2 Jeśli chodzi o Allegro Delivery, godziny graniczne znajdziesz tutaj. Generalnie z tego co widzę, dla Twojego kodu pocztowego jest to godzina 10. 

Podsyłam artykuł na ten temat. 

Zamówienie, które wysłałeś jest już dostarczone, więc nie za bardzo rozumiem, co chcesz wykluczyć ze statystyk? 

Nicol
oznacz moderatorów

alev-2
#7 Wielbiciel

Pytanie było na przyszłość, gdyby nie udało sie znaleźć punktu, gdzie kurier nie odebrał jeszcze przesyłek . Czy wtedy można wnioskować o wykluczenie ? 

oznacz moderatorów

N_Nitka28
Moderacja Społeczności
Moderacja Społeczności

@alev-2 Zamówienie możemy wykluczyć tylko w przypadku, jeżeli paczka jest opóźniona nie z Twojej winy. Jeśli za późno zamówisz kuriera, po godzinie granicznej takie zamówienie nie zostanie wykluczone. 

Można wykluczyć zamówienie np. jeśli był zamówiony podjazd, a kurier nie przyjechał albo nadałeś paczkę przed godziną graniczną w automacie/punkcie a kurier mimo to jej nie odebrał. 

Więcej informacji znajdziesz w tym artykule

Jeżeli był problem z podjazdem, możesz samodzielnie to zgłosić przez dedykowaną zakładkę

Nicol
oznacz moderatorów