Do zamówienia nr: f4846e00-2078-11f1-979f-e9ecb3521c8c została dodana jakaś dodatkowa przesyłka DHL (nie AD) o nr: 30324040264. Ja przy wysyłce do klienta dodałam jedynie przesyłkę DHL Allegro Delivery o nr: AD0217IKG8. Co to za druga przesyłka? Nie da się zobaczyć jej historii, została dodana tego samego dnia i o tej samej godzinie, o której kurier odebrał paczkę ode mnie. W tym samym momencie kurier odbierał ode mnie jeszcze jedną paczkę i ta druga już nie ma dodatkowej przesyłki z innym numerem.
Wracam z odpowiedzią.
Przesyłka ma dwa numery AD0217IKG8 oraz nr zewnętrzyny (DHL-owy) 30324040264. Ten drugi to jest ta sama paczka, tylko, że numer systemowy.
Czyli rozumiem, że mam to zignorować i nie będzie ona miała wpływu na żadne statystyki jakości u mnie? Pierwszy raz coś takiego widzę.
@SPHayWay tak, możesz zignorować tę drugą paczkę. Jej statusy powinny pokrywać się z pierwszą i nie powinna mieć wpływu na statystyki.
Niestety nie pokrywa się z nadaną przeze mnie, paczka dotarła już do klienta, a dodatkowa przesyłka cały czas ma status "w drodze". No ale trudno, jeśli nie ma wpływu na moje statystyki to mogę o niej zapomnieć 🙂
🤔 to pewnie dwie opłaty za transport