Dzień dobry, od dłuższego czasu mamy problem z odbiorami przesyłek DHL, kurier który jeździ w naszym rejonie mimo zleceń nie przyjeżdża po przesyłki, a my fizycznie nie jesteśmy w stanie dostarczać ich do punktów, ponieważ jest ich co raz więcej. W ostatnim czasie przyjechał raz i z wyrzutami pyta się nas dlaczego nie nadamy ich w punkcie. Stąd moje pytanie co oprócz zgłoszenia podjazdu możemy z tym zrobić @San_set @gdvorek @Syrena_zT @matt_rose @N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @Sa_nova @la_nika @nat_not @_HolaOla_ ?
@replix_pl zrezygnować z Allegro Delivery 😄
@replix_pl w takiej sytuacji zgłoszenie problemów z podjazdami nam jest jedynym rozwiązaniem.
W zgłoszeniu koniecznie wskaż, których przesyłek kurier nie odebrał, skontaktujemy się z oddziałem, aby sytuacja już się nie powtórzyła.
Regularnie zgłaszam, wy nam to zatwierdzacie, a sytuacja się powtarza.
@replix_pl z kurierem trzeba dobrze żyć, donosisz a on tym bardziej będzie robić problemy, druga sprawa jak DHL dołaczył do Allegro Delivery nie obrabiają się z robotą, więc jak ma grosze za odbiór paczek i daleko do Was to to olewa 😄
Tylko z tym jednym są problemy, jak jeździli inny w formie zastępstwa to nie było problemów 😄 więc myślę, że tu kwestia jaki człowiek jeździ akurat.
W tym przypadku oczekiwalibyśmy konkretnego działania, ponieważ w momencie kiedy kurier pyta się nas dlaczego nie zaniesiemy 14 przesyłek do punktu odbioru ( żabka ), to chyba jest coś nie na miejscu?
@replix_pl podaj proszę numer podjazdu i przykładowe przesyłki, które kurier miał odebrać w ramach tego podjazdu. Zgłoszę to.
AD0GRW10PVQ66GWD0, AD0CNNZK1DQ8SRM6L, AD0ZB7HDLW2LLGKD9, AD0NSW98LW1R9P16Z,AD0X2ZFFH7RKKT7WJ, AD04V4GTXFPV5LZB4, AD01RFK2V7PMSCGVH
Przesyłam przesyłki tylko z piątku.
@replix_pl Dziękujemy, sprawa została zgłoszona.
@replix_pl Skontaktowaliśmy się z Tobą w tej sprawie w zgłoszeniu mailowym o numerze 64174885.