Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Dzień dobry, mam pytanie ile się czeka na odpowiedź ( wniosek wysłany ) ze strony Allegro odnośnie instalacji automatu paczkowego na prywatnej posesji ? @Syrena_zT @N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @Sa_nova @la_nika @nat_not @_HolaOla_
@artdecoraj Konsultuję tę kwestię z odpowiednim zespołem. Wrócę do Ciebie z odpowiedzią.
Witam, czy już wiadomo coś w tej sprawie ?@w_kiwi
@artdecoraj Prosimy o jeszcze odrobinę cierpliwości.
Dzień dobry,
W zeszłym miesiącu wysłałam wniosek dotyczący instalacji automatu paczkowego na prywatnej posesji. Do dziś nie otrzymałam żadnej informacji zwrotnej, mimo że temat został przekazany do odpowiedniego działu.
Proszę o jednoznaczną odpowiedź, czy Allegro jest zainteresowane współpracą, czy też nie. Brak reakcji utrudnia mi dalsze planowanie, dlatego zależy mi na jasnym stanowisku z Państwa strony.
@Syrena_zT@N_Nitka28@RaBarbar_ka@MiMary@w_kiwi@Sa_nova@la_nika@nat_not@_HolaOla_ @Syrena_zT @N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @Sa_nova @la_nika @nat_not @_HolaOla_
@artdecoraj niestety na ten moment nie mamy jeszcze dalszych informacji od działu zajmującego się nowymi lokalizacjami automatów. Jak tylko będziemy mieć wieści, wrócimy z wiadomością.
Dzień dobry,
czy mogę uprzejmie zapytać, czy coś się może ruszyło w temacie nowych lokalizacji automatu na posesji ? Czy pojawiły się już jakieś decyzje lub aktualizacje od odpowiedniego działu? @Syrena_zT @N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @Sa_nova @la_nika @nat_not @_HolaOla_
@artdecoraj przykro mi, ale nie mamy nowych informacji w tej sprawie.
@artdecoraj jeśli cenisz ciszę i spokój przemyśl swój pomysł jeszcze raz