anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Jak długo trzeba czekać na dostawę

Ze_Stanicy_Cz
#7 Wielbiciel

Dramat z tym terminem dostawy. Wydana do doręczenia do punktu o 6:19. Mamy 18:31, paczka ciągle niedoręczona...... Beznadziejna obsługa. Sam sobie jestem winien bo nie zwróciłem uwagi że to nie InPost. Następnym razem będę uważał...

oznacz moderatorów
6 ODPOWIEDZI 6

kostas11
#21 Demiurg ⭐⭐⭐

@Ze_Stanicy_Cz czasem wieczorem umieszczają 😄 do InPosta dużo im brakuje 😄

Ze_Stanicy_Cz
#7 Wielbiciel

Dokładnie. I to jest Wrocław, nie jakąś zapadła wiocha na końcu świata. Najgorsze, że to bardzo ważna rzecz i zależało.mi na dostawie dziś. 

oznacz moderatorów

pecela
#21 Demiurg ⭐⭐⭐

@Ze_Stanicy_Cz 

Termin doręczenia widoczny w ofercie, to tylko i wyłącznie przewidywania Allegro.

A jeżeli chodzi o termin doręczenia, to Allegro Delivery gwarantuje doręczenie w ciągu 3 dni roboczych, pod warunkiem nadania przed godziną graniczną. Dla porównania Inpost gwarantuje doręczenie przesyłki do paczkomaty w ciągu 7 dni roboczych (ale nie dotyczy przesyłkę Allegro Inpost, gdzie Inpost w ogóle nie gwarantuje doręczenia w określonym terminie, jedynie po 30 dniach można zgłosić zaginięcie, ale przesyłka nadal nie będzie opóźniona).

oznacz moderatorów

Ze_Stanicy_Cz
#7 Wielbiciel

Nie chodzi o termin w ofercie. Według opisu przesyłkę wydano do doręczenia o 6:19. Teraz 19:43 a ciągle "w doręczeniu". Kiepski kurier, i od inpostu dzieli ich przepaść 

oznacz moderatorów

pecela
#21 Demiurg ⭐⭐⭐

@Ze_Stanicy_Cz

Inpost to dopiero kiepski kurier. Zostawianie paczek pod drzwiami (do klatki, a nie mieszkania) czy wydania innej osobie, to u nich norma.

Paczkomaty jeszcze jakoś działają, ale często trzeba składać reklamację, aby doręczyli do wybranej maszyny, bo wrzucają do innego i piszą że to uzgodnione z adresatem.

oznacz moderatorów

Sa_nova
Moderacja Społeczności
Moderacja Społeczności

@Ze_Stanicy_Cz kurierzy doręczają przesyłki do późnych godzin wieczornych, więc jeśli przesyłka jest w doręczeniu - to wciąż może jeszcze dotrzeć do Ciebie. 

Sandra
   Moderatorka Allegro Gadane
oznacz moderatorów