anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Jak mogę skontaktować się z infolinią bądź kurierem DHL przy dostawie Allegro Delivery

Client:33363875
#1 Nowicjusz

Jak mogę skontaktować się z infolinią bądź kurierem DHL przy dostawie allegro delivery? W aplikacji widzę, że kurier miał wydaną paczkę do dostarczenia do punktu, jednak do dnia dzisiejszego, przesyłka tam nie trafiła. Nad ranem trafiła do sortowni, a dziś podobnie była wydaną kurierowi. Niestety nadal nie dotarła do punktu odbioru. Na infolinii dhl nie przyjmują numeru przesyłki, a ich aplikacja nie śledzi przesyłek z allegro delivery.... W jaki sposób mogę wyjaśnić ta sprawę? Z kim mam rozmawiać?

oznacz moderatorów
113 ODPOWIEDZI 113

Syrena_zT
Moderacja Społeczności
Moderacja Społeczności

@topelektryka przesłaliśmy interwencję do oddziału doręczającego. Dzisiaj paczka powinna trafić do klienta. 

Alicja
   Moderatorka Allegro Gadane
oznacz moderatorów

topelektryka
#7 Wielbiciel

ok dziękuję

oznacz moderatorów

eficazo
#8 Zapaleniec

Czy jest coś wyjaśnione?

oznacz moderatorów

eficazo
#8 Zapaleniec

Czy coś wiadomo bo klient jest nerwowy

oznacz moderatorów

Syrena_zT
Moderacja Społeczności
Moderacja Społeczności

@eficazo czekamy na odpowiedź od oddziału. Informację prześlemy ci mailowo w sprawie 60045348 jak tylko będziemy mieli dalsze wieści. 

Alicja
oznacz moderatorów

nat_not
Moderacja Społeczności
Moderacja Społeczności

@eficazo Dostałam informację, że sprawa będzie wyjaśniana w korespondencji nr 60045348.

Natalia
oznacz moderatorów

dune777
#2 Obserwator

Witam, Proszę o pomoc w weryfikacja czy przesyłka dotrze do mnie. Wczoraj zostało wystawione awizo, mimo że byłem w domu i na pewno nie było kuriera. Numer telefonu podany do kuriera nie odpowiada. 

numer przesyłki AD022PO6J6. status na dziś w doręczeniu. Taka firma to porażka, Brak infolinii w temacie przesyłek allegro-DHL, powinna być na to reklamacja. Proszę o interwencję. 

oznacz moderatorów

gdvorek
Moderacja Społeczności
Moderacja Społeczności

@dune777 

Konsultuję temat, wrócę z odpowiedzią.

Grzesiek
   Moderator Allegro Gadane
oznacz moderatorów

Alternatywa73
#7 Wielbiciel

Dzień dobry , u mnie podobnie AD0231ZUQ1 , klientka otwiera  mi dyskusję ponieważ przesyłka ma status awizo a kurier wogóle się nie pojawił (adres dostawy to spora firma otwarta od 7 rano do 19-stej) , proszę o kontakt do kuriera lub interwencję w sprawie.Pozdrawiam

oznacz moderatorów

nat_not
Moderacja Społeczności
Moderacja Społeczności

@Alternatywa73 Poprosiłam o sprawdzenie dlaczego pojawił się problem z doręczeniem.

Natalia
oznacz moderatorów

Alternatywa73
#7 Wielbiciel

Dziękuję

oznacz moderatorów

nat_not
Moderacja Społeczności
Moderacja Społeczności

@Alternatywa73 Dostałam potwierdzenie, że problem jest wyjaśniany z przewoźnikiem. Wyślemy również wiadomość w tej sprawie do klienta.

Natalia
oznacz moderatorów

Alternatywa73
#7 Wielbiciel

Dziekuję za pomoc, pozdrawiam

oznacz moderatorów

eficazo
#8 Zapaleniec

Witam

Dalej nie mam żadnej wiadomości co z paczką...

oznacz moderatorów