Jak mogę skontaktować się z infolinią bądź kurierem DHL przy dostawie allegro delivery? W aplikacji widzę, że kurier miał wydaną paczkę do dostarczenia do punktu, jednak do dnia dzisiejszego, przesyłka tam nie trafiła. Nad ranem trafiła do sortowni, a dziś podobnie była wydaną kurierowi. Niestety nadal nie dotarła do punktu odbioru. Na infolinii dhl nie przyjmują numeru przesyłki, a ich aplikacja nie śledzi przesyłek z allegro delivery.... W jaki sposób mogę wyjaśnić ta sprawę? Z kim mam rozmawiać?
@topelektryka przesłaliśmy interwencję do oddziału doręczającego. Dzisiaj paczka powinna trafić do klienta.
ok dziękuję
Czy jest coś wyjaśnione?
Czy coś wiadomo bo klient jest nerwowy
@eficazo czekamy na odpowiedź od oddziału. Informację prześlemy ci mailowo w sprawie 60045348 jak tylko będziemy mieli dalsze wieści.
@eficazo Dostałam informację, że sprawa będzie wyjaśniana w korespondencji nr 60045348.
Witam, Proszę o pomoc w weryfikacja czy przesyłka dotrze do mnie. Wczoraj zostało wystawione awizo, mimo że byłem w domu i na pewno nie było kuriera. Numer telefonu podany do kuriera nie odpowiada.
numer przesyłki AD022PO6J6. status na dziś w doręczeniu. Taka firma to porażka, Brak infolinii w temacie przesyłek allegro-DHL, powinna być na to reklamacja. Proszę o interwencję.
Dzień dobry , u mnie podobnie AD0231ZUQ1 , klientka otwiera mi dyskusję ponieważ przesyłka ma status awizo a kurier wogóle się nie pojawił (adres dostawy to spora firma otwarta od 7 rano do 19-stej) , proszę o kontakt do kuriera lub interwencję w sprawie.Pozdrawiam
@Alternatywa73 Poprosiłam o sprawdzenie dlaczego pojawił się problem z doręczeniem.
Dziękuję
@Alternatywa73 Dostałam potwierdzenie, że problem jest wyjaśniany z przewoźnikiem. Wyślemy również wiadomość w tej sprawie do klienta.
Dziekuję za pomoc, pozdrawiam
Witam
Dalej nie mam żadnej wiadomości co z paczką...