anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Jak wyłączyć powiadomienia e-mail o wysłaniu przesyłki

Klima150
#9 Pomysłodawca#

Dzień dobry, kupuje dużo drobnych rzeczy na allegro, zawsze gdy coś zamówię mam 2 e-maile mówiące że przesyłka została wysłana, jeden od kuriera, drugi z allegro. Tworzy to niesamowity spam na moim mailu, do tego stopnia że rozważam zablokowanie maila Allegropowiadomienia. 
Z tego co widze ustawienia powiadomień z jakiegoś powodu nie pozwalają wyłączyć powiadomień mailowych dla wysyłek, to jest bez sensu ! Przecież czy przesyłka została wysłana mogę w każdej chwili podejrzeć na allegro. 
@N_Nitka28@RaBarbar_ka@MiMary@w_kiwi@Sa_nova@la_nika@ayo80@nat_not@_HolaOla_ 

oznacz moderatorów
8 ODPOWIEDZI 8

LEW433
#21 Demiurg#
oznacz moderatorów

Klima150
#9 Pomysłodawca#

Jak już napisałem nie da się tam wyłączyć powiadomień mailowych dla przesyłek. 

oznacz moderatorów

LEW433
#21 Demiurg#

Masz rację, tam się nie da!😁

oznacz moderatorów

MiMary
Moderatorka
Moderatorka

Cześć, @Klima150. Nie udostępniamy możliwości wyłączenia powiadomień mailowych na temat przesyłek. 

Marysia
   Moderatorka
oznacz moderatorów

Klima150
#9 Pomysłodawca#

Dlaczego ?

oznacz moderatorów

Klima150
#9 Pomysłodawca#

Dlaczego ? 

oznacz moderatorów

MiMary
Moderatorka
Moderatorka

@Klima150, obecnie nie dajemy możliwości wyłączenia takiej komunikacji, ponieważ chcemy mieć pewność, że każdy klient otrzyma stosowne powiadomienie na temat swojej przesyłki. Nie wszyscy kupujący są tak biegle zaznajomieni z Allegro jak Ty, i dlatego informacje na temat statusu paczki wysyłamy również w wiadomości mailowej 🙂 

Marysia
   Moderatorka
oznacz moderatorów

Klima150
#9 Pomysłodawca#

Wspaniale, dlatego powinna być opcja, tacy użytkownicy będą sobie to mieć włączone, a ja sobie to powinienem móc wyłączyć. Co za bezsens...

oznacz moderatorów