Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Witam. Proszę o interwencję w sprawie przesyłki Allegro One Box o numerze A002URZG84. Inna przesyłka wydana do doręczenia do tej samej maszyny w tym samym czasie, została w niej umieszczona około godziny 12:10, natomiast przesyłka o numerze który podałem jest nadal w doręczeniu. Rozumiem, że paczki jechały w jednym ,,rzucie" prawdopodobnie z tym samym kurierem, tym samym samochodem, a nie zostały doręczone w tym samym czasie. Nie otrzymałem też informacji o tym jakoby maszyna do której przesyłka miała być dostarczona jest przepełniona. W związku z tym, uprzejmie proszę o informację, czy ta przesyłka zostanie doręczona dzisiaj, czy podjęta zostanie kolejna próba doręczenia jutro?
PS Wiem, to moja wina, że wybrałem Allegro One Box. Szczerze mówiąc, jako kupującego kuszą mnie monety, które za kilka zamówień do tego automatu można otrzymać. Ale zawsze jest jakiś problem, i choć przesyłki ostatecznie dochodzą, to monety o wartości 5 zł nie są warte nerwów które pojawiają się w takich sytuacjach jak ta. Ostatni raz i polecam Wam aby rozpocząć bojkot tej formy dostawy dopóki się ona nie ustabilizuje.
Wołam moderatorów i uprzejmie proszę o KONKRETNĄ informację w mojej sprawie.
@Syrena_zT @N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @Sa_nova @la_nika @nat_not @_HolaOla_
@Client:40098276 przepraszam za niedogodności. Zgłosiłam interwencję do oddziału, w sprawie doręczenia paczki.
Dziękuję za informację i podjęcie zgłoszenia. Proszę o informację niezwłocznie kiedy pojawi się konkretna informacja dotycząca losów przesyłki.
Rozumiem, że paczki jechały w jednym ,,rzucie" prawdopodobnie z tym samym kurierem, tym samym samochodem, a nie zostały doręczone w tym samym czasie.
Błędne myślenie. Do automatów One Box na dziś dostarcza paczki, kurier One i DPD. Czasami, od sprzedającego odbiera Orlen ale nie wiem co się z nimi dzieje dalej.