anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Klient zamówił przesyłkę Orlen paczka. Niestety wymiary paczki z tym produktem jest za duży

dregal_pl
#9 Pomysłodawca#

Mam ten sam problem po raz kolejny!!! 
Klient zamówił przesyłkę poprzez Allegro Automat Orlen paczka.
Niestety wymiary paczki z tym produktem maja długość 64cm (max długość paczkomatów InPost), natomiast max wymiar do automatu Orlen to 60cm.

Już usuwałem opcję dostawy do "Automat Orlen paczka", ponieważ moje paczki mają 64 cm i się tam NIE MIESZCZĄ...... To automatycznie znowu została dodana ta opcja i klient zamówił. 

Nie mam zamiaru znowu kłócić się z klientami, bo to nie moja wina ( a klienci zawsze twierdzą, że to przecież ja ustalam czym wysyłam).
Proszę o załatwienie sprawy jak najszybciej, ponieważ to Wy zawaliliście.. I to w taki sposób aby nie spadła mi jakość sprzedaży.

Nigdy nie chciałem korzystać z tych automatów Orlenowych, ale oczywiście jak do wszystkiego tutaj zostałem zmuszony…. 
Zdecydowanie jest za dużo wymuszonych na sprzedających opcji dostawy🤯 (zaraz będzie podjeżdżać 10 kurierów po 10 paczek)

Podaje nr zamówienia:
8f678140-7c39-11ef-8006-2de0b7b30b9c

Pozdrawiam 
Paweł
@N_Nitka28@RaBarbar_ka@MiMary@Client:110944380@w_kiwi@Sa_nova@la_nika@ayo80@nat_not@_HolaOla_ 

oznacz moderatorów
40 ODPOWIEDZI 40

nikl
#14 Krzewiciel#

To będzie naprawione gdy weźmiemy piłę, blachę i dospawamy z tyłu Orlenu brakujące 7 cm.

oznacz moderatorów