Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Co to za wiadomość "Kontaktujemy się z Tobą, ponieważ kupujący poinformował nas o braku przesyłki "?
Co ma znaczyć tekst:
"Wyjaśnij sprawę bezpośrednio z kupującym oraz wspólnie ustalcie dalsze kroki: ponowne wysłanie towaru lub zwrot środków."?
Czy to ja wkładałem paczkę do waszego One Box'a, czy wasz kurier?
Wasz kurier nie umieścił paczki w automacie i zrzucacie odpowiedzialność na sprzedającego?
A001HALJV0
@N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @Sa_nova @la_nika @ayo80 @nat_not @_HolaOla_
Pachnie jak próba wyłudzenia.
Mają kamery, niech sprawdzają
@N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @Sa_nova @la_nika @ayo80 @nat_not @_HolaOla_
Cześć, @fox_paws. Widzę, że już zgłosiłeś reklamację logistyczną. Dalsze informacje otrzymasz w odpowiedzi na swoje zgłoszenie mailowe. Przepraszam za utrudnienia.
@MiMary Reklamacja to jedna sprawa, ale co ma znaczyć tekst:
"Wyjaśnij sprawę bezpośrednio z kupującym oraz wspólnie ustalcie dalsze kroki: ponowne wysłanie towaru lub zwrot środków."?
Co nadawca ma wspólnego z pustą skrytką?
@fox_paws, gdzie dokładnie otrzymałeś taką wiadomość? Nie widzę takiej treści w zgłoszeniach mailowych.
@fox_paws nic nie kombinuj , otrzymasz decyzję reklamacyjną to zwrócisz środki lub wyślesz nową paczkę jak Ci się to lepiej kalkuluje .
@mdrogeria Nie kombinuję, tylko ten mail jest po prostu bezczelny.
"Nie mamy Pańskiego płaszcza, i co nam pan zrobi"
@fox_paws nie jesteś Świeżakiem ,tu wszystko jest na zasadzie ,,co dobre to my / allegro / , a jak coś się złego dzieje to wina sprzedawcy .Po 2 tygodniach jak się nie znajdzie zwrócą kasę .
@mdrogeria Ta paczka to jest kwintesencja Allegro One, bo nadana 31.12 a do 07.01 (równy tydzień) leżakowała w oddziale nadawczym.
@fox_paws przed Świętami takie ,,coś,, przerabiałem , przedwczoraj kolejna interwencja , ale w końcu dostarczyli , dobre w tym to ,że klienci się już przekonali i coraz mniej chętnych na monety .
@mdrogeria To u mnie niestety po ostatnim weekendzie One zaliczył rekord ilości.
@fox_paws, otrzymałeś taką wiadomość, ponieważ jako sprzedający jesteś odpowiedzialny za przesyłkę do momentu jej doręczenia.
No wiadomo, bo Allegro jest jak sołtys: wysoko, najedzony i za nic nie odpowiada...
Ja tak nie chce nic mówić. Ale jest jakoś tak w prawie taki dziwny przepis o wyłudzeniu. I jak ktoś bierze czyjś towar i tak przypadkiem go gubi, a potem każe temu komuś za stratę zapłacić to to się tam kwalifikuje...
Jak to się ma to tego?
llegro Delivery to nowa usługa, w ramach której będziemy odpowiadać za cały proces dostawy i kompleksowo dbać o jej szybkość oraz jakość. Ty nie ponosisz odpowiedzialności za transport przesyłki ani konsekwencji jej ewentualnego zagubienia lub zniszczenia. Pozwoli Ci to skoncentrować się na jakości sprzedawanych produktów, właściwym zapakowaniu przesyłki oraz przekazaniu jej przewoźnikowi. Dla przesyłek przewożonych metodami Allegro Delivery bierzemy również odpowiedzialność za obsługę klienta.
@Monika__L Stek kłamst.
No ale jakie były buńczuczne zapowiedzi co to oni nie wymyślili
Możesz skupić się na sprzedaży bla bla bla
ze im jest nie wstyd