anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Kurier one - nie można zamówić podjazdu

KSIAZKAKI
#9 Pomysłodawca#

Dzień dobry, 

już dwa razy dzisiaj zgłaszałem problem z zamówieniem podjazdu kuriera "One kurier". 

Ciągle wyskakuje taki komunikat 

Pole "Dane nadawcy" zawiera błędne dane: Kod pocztowy nadawcy znajduje się poza obszarem One Kuriera

Czy można wyłączyć tego przewoźnika z oferty, skoro przez cały dzień nikt nie jest w stanie ogarnąć tego tematu? Ciągle muszę wypisywać do klientów, że istnieje ryzyko anulowania paczek - właśnie z powodu niemożliwości zamówienia/wygenerowania etykiet i podjazdu. 

P.S. miałem mieć wiadomość na maila... ale nie mam.

@julienail @N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @Sa_nova @la_nika @ayo80 @nat_not @_HolaOla_  

oznacz moderatorów
4 ODPOWIEDZI 4

nat_not
Moderatorka
Moderatorka

@KSIAZKAKI Widzę, że konsultantka poinformowała w korespondencji nr 49064603, że Twoje zgłoszenie jest weryfikowane. W związku z tym muszę Cię prosić o cierpliwość. 

Natalia
   Moderatorka
oznacz moderatorów

KSIAZKAKI
#9 Pomysłodawca#

Rozumiem, dziękuję 🙂

Pewnie poszło na zapchanego maila. No nic, czekamy... 

oznacz moderatorów

KSIAZKAKI
#9 Pomysłodawca#

@julienail @N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @Sa_nova @la_nika @ayo80 @nat_not @_HolaOla_  

Czy mogę prosić o "odnowienie" konwersacji na mailu?  Zrobiliśmy porządek na skrzynce i już normalnie mogą przychodzić wiadomości. Chciałbym wiedzieć na czym stoimy, bo nadal nie można tego nadawać. 

oznacz moderatorów

matt_rose
Moderator
Moderator

@KSIAZKAKI Tak jak poinformowała konsultantka, weryfikacja problemu jest w toku. Gdy tylko weryfikacja się zakończy, skontaktujemy się z Tobą mailowo 🙂

Mateusz
   Moderator
oznacz moderatorów