Dzisiaj zobaczyłem że mam paczkę do odebrania do dzisiaj do 23 ! Nie ma mnie na miejscu bo paczka miała być w poniedziałek . A przez przypadek zobaczyłem że jest już w paczkomacie.
Chciałem przedłużyć odbiór kliknąłem że przedłuża o 24h .
Teraz patrzę, dalej widnieje że mam 9 godz do końca odbioru.
O co chodzi czemu mi nie przedłużyło odbioru ? Czy to jakiś błąd ? Nie ma żadnej informacji na ten temat ....
Pozdrawiam
@toxix jak to automat paczkowy allegro delivery to można samemu przedłużyć w aplikacji allegro jak to paczkomat inpost to tez można przedłużyć w aplikacji inpost
Ewentualnie podaj numer paczki.
Wdrożyliśmy darmowe przedłużenie terminu odbioru przesyłek Allegro One!
To jest one box allegro
Była funkcja przedłużenia, kliknąłem ją i po chwili znowu mam odbiór do 23 niedziela 28 nic nie przedłużyło
Nr paczki A003HUQXA8
Najprawdopodobniej przedłużenia nie widać w systemie.
Czyli jak była opcja i ja kliknąłem to się aktywowała ? Bo ja już nie wiem cY jak jutro rano podjadę do paczkomatu to ta paczka będzie ? Zależy mi na tej paczce , lipa straszna bo nie wiem czy będzie paczka czy nie .. dalej mi pokazuje 7 godz do odbioru paczki
@toxix Widzę, że czas na odbiór przesyłki został wydłużony dzisiaj o godzinie 7:10, a o 15:23 została odebrana.
No została wydłużona o 7 ale nie widniała nigdzie informacja że zostało to przedłużone ... Cały czas informacja że paczka do 23:00 28.12.25 ...
Dlatego znajomy mi ja odebrał bo nie było pewności czy ta paczka jutro będzie ! W tym problem ze na aplikacji nie było informacji że paczka została przedłużona. Pozdrawiam
i po problemie
Był problem bo nie miałem kogo poprosić żeby odebrał ale już jest gitara! Pozdrawiam i sorry za problem !