Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Zamówienie złożone 30.09, Numer przesyłki: AD012B5RG3 . Przesyłka miała dotrzeć już następnego dnia, tj 01.10.2025
Sprzedawca przygotował paczkę 30.09 g. 00:25, tego samego dnia o g. 14:36 odebrana przez kuriera a o g. 17:18 wysłana z sortowni, nie wiadomo gdzie. Przesyłka uzyskała status „w drodze” i niestety, od tamtej pory status się nie zmienia. Cały czas widnieje jako „w drodze” i jest jako opóźniona, nowego terminu brak.
Dla porównania 30.09 złożyłam inne zamówienie z tą samą metodą dostawy (Allegro Delivery DHL) i paczka została dostarczona o czasie,
Proszę o sprawdzenie sytuacji – wygląda na to, że paczka z 30.09 utknęła gdzieś w systemie lub kurier od paru dni ją wozi w samochodzie.
Z góry dziękuję za pomoc.
@ada_aa8 poprosiłam już o interwencję w oddziale odpowiedzialnym za Twoją przesyłkę.
Witam. Czy coś udało się ustalić z moją przesyłką?
@ada_aa8 coś taka niecierpliwa , moja klientka grzecznie czeka na DHL od 12 września .
U Nas paczka do odbioru w punkcie od wczoraj godziny 14, a paczki w punkcie nie ma. Ani wczoraj jej nie było, ani dzisiaj. 😂
@ada_aa8 Przykro mi, ale jeszcze nie otrzymaliśmy informacji zwrotnej.
Allegro Delivery ma gwarantowany termin doręczenia do trzech dni roboczych. Twoja przesyłka została nadana 30 września, czyli powinna dotrzeć do celu do 3 października (termin podany w aukcji to tylko sugestia Allegro, prawnie liczy się to co jest w regulaminie usługi).
Poproś sprzedawcę o zgłoszenie reklamacji. Możesz też dodatkowo wypełnić formularz zgłoszenia na stronie https://allegro.pl/pomoc/last-mile/zloz-reklamacje (jako powód wybierasz "niewykonanie usługi w terminie").
dzięki za pomoc, już napisałam do sprzedającego i czekam na odpowiedź
Witam, problem z przesyłka AD01337F31, historia bardzo ciekawa jak działa delivery, przesyłka spakowana 03.10, kurier pojawił się dopiero 06.10 po interwencjach.Sprawa teraz dotyczy tego że nadal przesyłka nie dotarła, klient dzwoni i pyta gdzie jego towar, za chwilę minie tydzień.W śledzeniu przesyłki pojawi się co parę godzin "Przesyłka została przyjęta w sortowni".Niestety jakość usług cierpi , a przecież najważnieszym zawsze była jakość i czas dostawy.Czy coś się zmieniło?Pozdrawiam serdecznie