10.11.2025 wdrożyliśmy darmowe przedłużenie terminu odbioru przesyłek Allegro One.
Dodaliśmy opcję, która pozwala na darmowe przedłużenie czasu na odbiór paczki o kolejne 24 godziny (liczone od momentu upłynięcia pierwotnego terminu).
Możecie z niej skorzystać w zakładce Moje przesyłki ta opcja będzie dostępna, dopiero gdy do wygaśnięcia pierwotnego czasu na odbiór zostaną 24h. Przedłużenie możliwe jest jednorazowo dla danej przesyłki.
Tak to wygląda w aplikacji:
Tak w przeglądarce:
Obecnie możliwość przedłużenia paczek dostępna jest tylko w Polsce i tylko dla przesyłek Allegro One. Planujemy rozszerzenie jej na inne rynki i pozostałe metody Allegro Delivery.
@Client:86763848 podaj proszę numer przesyłki.
Numer przesyłki to A003QOQYX2
Dziękuję za szybką odpowiedź!
@Client:86763848 proszę, gotowe! Przedłużyłam czas na odbiór paczki. 😊
@gdvorek @Syrena_zT @matt_rose @N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @Sa_nova @la_nika @nat_not @_HolaOla_ Dzień dobry,
mam problem z przedłużeniem odbioru jednej paczki, ponieważ nie pojawiła się opcja przedłużenia, pozostały już tylko 3 godziny a ja nie zdążę jej odebrać.
czy mogę prosić o przedłużenie o 24 terminu odbioru paczki A003VHPUY4?
@Client:64529525 proszę bardzo, przedłużyłam czas na odbiór tej przesyłki.
Super.
bardzo dziękuję.
Miłego dnia!
Dzień dobry, czy mogę prosić o wydłużenie czasu na odbiór przesyłki nr A003XVO8G1? U mnie nie ma już takiej opcji.
@tyskaaa15 jasne! Przedłużyłam już termin odbioru Twojej paczki o 48 godzin.
Dziękuję ślicznie! 🩷
Prośba o przedłużenie przesyłki A003YERJ73. W styczniu przy paczce miałem już taką opcję, ale teraz zostało mi 11h i brak 😞 Z góry dziękuję!
Cześć, @osiajs! Przedłużyłam czas na odbiór przesyłki. 😊