anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Na liście widzisz oferty, które zgodnie z rozporządzeniem GPSR muszą posiadać: dane producenta, dane

__gocha__
#8 Zapaleniec#

Dane zostaly zmienione i uzupelnione z miesiac temu , a dzis znowu ten sam komunikat .Zmieniam na nowo ,komunikat zostaje.Mial ktos taki przypadek ???Dzie nawet sms dostalam informacje ze nie mam uzupelnionych ,chodz sprawdzajac kazda aukcje widze podpiety tekst.

oznacz moderatorów
12 ODPOWIEDZI 12

kostas11
#21 Demiurg#

@__gocha__ miałem ostatnio komunikat że 67 ofert nie posiada a każda ma to uzupełnione, coś już ich boty głupieją, i cuda zaczynają się dziać 😞

________
Κώστας
oznacz moderatorów

__gocha__
#8 Zapaleniec#

wszystkimi wymogami jestesmy obarczani my dlaczego w katalogu produktow sa takie braki i my za to cierpimy.To powinno z automatu byc zrobione anie nam zabieraja czas ,a slono placimy za prowizje i smarta !

oznacz moderatorów

AnnaG-Antyki
#21 Demiurg#

Też dzisiaj dostałam smsa. Coś tam co mogłam z automatu pododawałam. Teraz nie wiem co z resztą, a sporo tego zostało. Generalnie wszystko wyprodukowane przed rozporządzeniem i w ogóle nie powinno mieć. 

Teraz nie umiem wyodrębnić w których ofertach musze coś pododawać, a w których jest kategoria wykluczona. Jak wejdę w mój asortyment i przykładowo kliknę "brak danych producenta" to wyświetla również produkty z kategorii wykluczonych. Jak wyłuskać tylko te, w których muszę coś pododawać???

@Syrena_zT @N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @Sa_nova @la_nika @nat_not @_HolaOla_  

(Allegro dzieli użytkowników, by rządzić).
oznacz moderatorów

__gocha__
#8 Zapaleniec#

dokladnie to samo mam ,kolo 3000 ofert do poprawy ,to powinno z automatu przez ich sklep isc .Przecierz producentow jest tysiadce... wyobrazasz sobie teraz wszystkie dane wprowadzic ,bo ja nie

oznacz moderatorów

AnnaG-Antyki
#21 Demiurg#

Masa pewnie jest wykluczona przynajmniej u mnie. Już na początku widzę kufel z kategorii: 

Kolekcje i sztuka > Kolekcje > Birofilistyka > Kufle

To jest kategoria wykluczona jak i masa innych w starociach. I nie widzę żadnej możliwości odsiania tego...

oznacz moderatorów

AnnaG-Antyki
#21 Demiurg#

@Syrena_zT @N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @Sa_nova @la_nika @nat_not @_HolaOla_  

Pytanie nadal aktualne. Mam 1500 offek podobno bez GPRS-u. Jak mam wyodrębnić te gdzie muszę coś dodać, teraz system wyświetla wszystko razem z kategoriami zwolnionymi z tego???

oznacz moderatorów

matt_rose
Moderator
Moderator

Cześć @AnnaG-Antyki, w przypadku choćby jednej oferty, która nie jest zgodna, widoczna jest podpowiedź w Asystencie:

Zrzut ekranu 2025-07-15 o 13.12.59.png

Po kliknięciu powinny pokazać Ci się tylko te oferty, w których musisz uzupełnić dane.

Mateusz
   Moderator
oznacz moderatorów

AnnaG-Antyki
#21 Demiurg#

Na firmowym zadziałało. Jak się okazało brakowało tylko w 1/20 ofert. Reszta nie musi. Jednak nadal mam problem. Mam jeszcze konto firmowe, tam asystenta to chyba nie ma, a ofert prawie 700 do przejrzenia... Jak to zrobić??? @matt_rose 

oznacz moderatorów

matt_rose
Moderator
Moderator

@AnnaG-Antyki Jeśli masz konto firmowe, to asystenta znajdziesz w Sales Center, w postaci ikony żarówki w prawym górnym rogu,

Mateusz
   Moderator
oznacz moderatorów

AnnaG-Antyki
#21 Demiurg#

Toteż napisałam, ze na firmowym zadziało. Jednak mam też konto prywatne i tam problem pozostał. Jak mam to zrobić na koncie prywatnym?

Edit: Ech sorki rzeczywiście przejęzyczyłam się w poprzednim poście xD

oznacz moderatorów

matt_rose
Moderator
Moderator

@AnnaG-Antyki Luzik 😄
Wymóg dotyczy sprzedających ze zweryfikowanym kontem firmowym, w ofertach typu B2C. Konta C2C są zwolnione z wymogu uzupełniania tych danych, co wynika z samego rozporządzenia GPSR.

Mateusz
   Moderator
oznacz moderatorów

AnnaG-Antyki
#21 Demiurg#

Uffff. Normalnie Cię dzisiaj ubóstwiam. Byłam pewna, że jak zwykle przyjdzie ręcznie to przeglądać:) Dziękuję.

oznacz moderatorów