Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
@Syrena_zT @N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @Sa_nova @la_nika @nat_not @_HolaOla_
błędny adres doręczenia ? , przed chwilą rozmawiałem z klientem ,wszystko z danymi jest w porządku
Jeszcze echo po poprzedniej nie ucichło
@mdrogeria weryfikuję problem z doręczeniem paczki.
@Sa_nova pytanko w allegro delivery smartem jak zwrot jest free to czy ma to jakiś czas określony? bo mam w zakupie 100dni na zwrot to będzie po 14dniach w smart ten zwrot dalej darmowy?
@az1rael opcja zwrotu Smart!, powinna być dostępna dla klienta tak długo, jak sprzedawca udostępnia opcję zwrotu (czyli jeśli udostępniasz 100 dni na zwrot, to w tym czasie klient może skorzystać z darmowego zwrotu w ramach Smart!). Natomiast klient ma 14 dni na wykorzystanie wygenerowanej już etykiety.
@Sa_nova @Syrena_zT @N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @Sa_nova @la_nika @nat_not @_HolaOla_
Trochę nieciekawie sprawa wygląda , paczka wróciła z nagryzmoloną informacją ,, kamienica ,, co sugerowałoby brak nr. lokalu w adresie podanym przez klienta , ALE , medal ma zawsze dwie strony więc dla pewności dosłownie przed minutą zadzwoniłem do klienta / bardzo miły starszy Pan / i ten potwierdził mi to co już uprzednio zweryfikowałem w mapach u wujka Googla ,że pod wskazanym przez odbiorcę adresie znajduje się DOM JEDNORODZINNY ,Pan po objadku zobowiązał się do przesłania namacalnego na to dowodu .
i komu teraz zrobimy kręcenie ....?
@mdrogeria Widzę, że ta sprawa jest wyjaśniana w korespondencji nr 54642649. Poczekaj, proszę, na kolejną odpowiedź.
@mdrogeria pytanko mam jak jest z allegro delivery jakby paczka przyszła z skopanym kartonem albo uszkodzeniem opakowania to wg allegro odpowiada kto teraz? wg mnie allegro potem sprzedawca tylko chodzi mi o ich podejście z punktu widzenia sprzedawcy. Jedzie do mnie duża paka dhl-em i coś czuję że kurier może nią rzucać bo tylko 25kg
@az1rael stratowali mi jedną paczkę , pierwotnie odrzucili reklamację za brak folii bąbelkowej wewnątrz , ale po odwołaniu uznali z tym , że dołączyłem parę szczegółów , foto z wypełnieniem w postaci ryflowanego papieru ,nie wiem po co bo paczka ewidentnie była rozjechana .
@mdrogeria z punktu widzenia konsumenta pytałem co trzeba i jak załatwiać jakby mi właśnie pakę stratowali
@az1rael zgłosisz sprzedawcy , protokół elektroniczny i reklamacja do allegro
Ważne , duża ilość zdjęć bo będą szukać punktu zaczepienia żeby odrzucić
@mdrogeria a jak zauważę że paczka jest od razu jak psu z gardła wyjęta? lepiej dla konsumenta nie odebrać i zgłosić sprzedawcy by wysłał 2 raz czy ryzykować odbiór że coś może być w środku rozwalone? to będzie spory gabaryt paczki.
@az1rael możesz zażądać weryfikacji zawartości przy kurierze , jeśli się zgodzi telefon w łapkę i od razu fotki , ale jak znam życie zostawi i da nogę ,albo tak jak moja , została zwrócona przed doręczeniem
@mdrogeria trochę za duży gabaryt aby mi to nad płotem przerzucił 😄 będzie dzwonił domofonem przy furtce