Witam
Dostałem dzisiaj wiadomość od klienta że nie otrzymał przesyłki. W statusie widnieje informacja " Błędne dane adresowe". Zaznaczę że wysyłka jest do automatu DHL Box nr przesyłki AD01HZGGG8.
Proszę o szybkie wyjaśnienie sprawy.
Cześć @SzybkieZakupy24_! Zgłosiliśmy interwencję, aby przesyłka została pilne dostarczona do wybranego przez klienta automatu.
Czy dostane jakąś informacje co do tej przesyłki?
@SzybkieZakupy24_ będę to monitorować i dam znać, gdy otrzymamy odpowiedź od oddziału.
Witam, klient wydzwania, nikt z allegro nie informuje klienta o problemie, opóźnieniu!!! Na reklamację nikt nie odpowiada za chwilę ta przesyłka wróci. Może ktoś by się konkretnie zajął tematem
@SzybkieZakupy24_ zajęliśmy się tematem i wyjaśniamy, dlaczego kurier zaznaczył "Niepoprawne dane adresowe". Poprosiłam też o kontakt w tej sprawie z kupującym, aby wiedział, że opóźnienie nie wynika z Twojej winy.
Dziękuje
@SzybkieZakupy24_ pewnie się nie wyrobił z robotą bo mają czkawkę, i dał błędny adres, może dziś ponowi doręczenie 😄
Witam W dalszym ciągu klient nie został poinformowany, już zgłosił zwrot, a przesyłki jak nie było tak niema, nikt nic nie wie. Jakieś jaja!
@SzybkieZakupy24_ skontaktowalismy się z kupującym 18 grudnia o 14:57, w wiadomości e-mail zapewniliśmy, że wyjaśniamy sprawę z oddziałem oraz że nadałeś przesyłkę terminowo.
Przykro mi, że z powodu opóźnienia, kupujący zrezygnował z zamówienia. Przepraszam za tę sytuację! Przesyłkę zwrócimy na Twój adres, poprosiłam o odpowiednie zgłoszenie.
Witam w dalszym ciągu przesyłki nie dotarła ani do mnie ani do kupującego, klient ciągle wydzwania, proszę o wyjaśnienie sprawy. Nr. AD01HZGGG8
@Syrena_zT@N_Nitka28@RaBarbar_ka@MiMary@w_kiwi@Sa_nova@la_nika@nat_not@_HolaOla_
Cześć, @SzybkieZakupy24_. Najmocniej przepraszam za utrudnienia. Dopytuję o przesyłkę i dam znać, gdy dostanę odpowiedź w tej sprawie.
@SzybkieZakupy24_, otrzymałam potwierdzenie, że przesyłka do Ciebie wraca, jednak ze względu na okres świąteczny mogą wystąpić opóźnienia w realizacji dostawy.
to jest Allegro 😂🤣😁
Nie wiadomo czy się śmiać czy płakać 🤔