anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Nie dostarczona przesyłka DHL

SzybkieZakupy24_
#8 Zapaleniec

Witam. Proszę o informację co z przesyłką która nie dotarła do automatu niby z powodu zmiany gabarytu. Dlaczego to nie jest weryfikowane i nie jest wydane do doręczenia ponownie ??? A003IR1QP5

oznacz moderatorów
6 ODPOWIEDZI 6

SzybkieZakupy24_
#8 Zapaleniec
oznacz moderatorów

gdvorek
Moderacja Społeczności
Moderacja Społeczności

@SzybkieZakupy24_ 

konsultuję temat, wrócę z odpowiedzią. Proszę Ciebie o cierpliwość.

Grzesiek
   Moderator Allegro Gadane
oznacz moderatorów

SzybkieZakupy24_
#8 Zapaleniec

zaznaczę jeszcze że przedmiotem tej paczki niby za dużej są żarówki samochodowe o wielkości 15x15x6 tak do porównania przesyłki niedostarczonej  a wielkości automatu paczkowego do którego "niby" paczka się nie mieści, a klient tylko wypisuje, dyskusje zakłada nie jest informowany przez Allegro że kurier niedowidzi i źle ocenia wielkości.... masakra

oznacz moderatorów

gdvorek
Moderacja Społeczności
Moderacja Społeczności

@SzybkieZakupy24_ 

Otrzymałem informację, że nie dostosowałeś metody dostawy do wymiarów paczki i nie zmieściła się do automatu, w takim wypadku nie przekierowujemy paczek ani nie doręczamy ponownie tylko je zwracamy.

Proponuję wysłanie paczki ponownie odpowiednią metodą dostawy, która pozwala na takie wymiary

Grzesiek
   Moderator Allegro Gadane
oznacz moderatorów

SzybkieZakupy24_
#8 Zapaleniec

A tak w ogóle Wy czytacie co ja piszę?????? Chyba sobie żarty robicie piszę dokładnie wymiary. Żądam nagrania z sortowni tej przesyłki jakie ma wymiary bo to co robicie nadaje się do zgłoszenia do odpowiednich instytucji... W takim razie jakie ma wymiary najmniejsza skrytka w automacie Allegro One Box, bo może ja jestem jakiś głupi??? Zaznaczę że to jest już chyba 3 taka przesyłka wracająca... Podsyłam zdjęcia, bo może ja potrzebuję do okulisty iść 😎

@Syrena_zT@N_Nitka28@RaBarbar_ka@MiMary@w_kiwi@Sa_nova@la_nika@nat_not@_HolaOla_ 

20260102_125007.jpg20260102_125021.jpg1000022543.jpg

oznacz moderatorów

gdvorek
Moderacja Społeczności
Moderacja Społeczności

@SzybkieZakupy24_ 

Rozumiem, w tej sprawie skontaktuj się z nami przez formularz kontaktowy. Tu na forum mamy ograniczone pole działania.

Grzesiek
   Moderator Allegro Gadane
oznacz moderatorów