Witam. Proszę o informację co z przesyłką która nie dotarła do automatu niby z powodu zmiany gabarytu. Dlaczego to nie jest weryfikowane i nie jest wydane do doręczenia ponownie ??? A003IR1QP5
konsultuję temat, wrócę z odpowiedzią. Proszę Ciebie o cierpliwość.
zaznaczę jeszcze że przedmiotem tej paczki niby za dużej są żarówki samochodowe o wielkości 15x15x6 tak do porównania przesyłki niedostarczonej a wielkości automatu paczkowego do którego "niby" paczka się nie mieści, a klient tylko wypisuje, dyskusje zakłada nie jest informowany przez Allegro że kurier niedowidzi i źle ocenia wielkości.... masakra
Otrzymałem informację, że nie dostosowałeś metody dostawy do wymiarów paczki i nie zmieściła się do automatu, w takim wypadku nie przekierowujemy paczek ani nie doręczamy ponownie tylko je zwracamy.
Proponuję wysłanie paczki ponownie odpowiednią metodą dostawy, która pozwala na takie wymiary
A tak w ogóle Wy czytacie co ja piszę?????? Chyba sobie żarty robicie piszę dokładnie wymiary. Żądam nagrania z sortowni tej przesyłki jakie ma wymiary bo to co robicie nadaje się do zgłoszenia do odpowiednich instytucji... W takim razie jakie ma wymiary najmniejsza skrytka w automacie Allegro One Box, bo może ja jestem jakiś głupi??? Zaznaczę że to jest już chyba 3 taka przesyłka wracająca... Podsyłam zdjęcia, bo może ja potrzebuję do okulisty iść 😎
@Syrena_zT@N_Nitka28@RaBarbar_ka@MiMary@w_kiwi@Sa_nova@la_nika@nat_not@_HolaOla_
Rozumiem, w tej sprawie skontaktuj się z nami przez formularz kontaktowy. Tu na forum mamy ograniczone pole działania.