Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Nie można wydrukować etykiety nadawczej dla usługi Allegro One Kurier. System pisze, że podany kod pocztowy nie jest obsługiwany. To ja się pytam po co mi to wprowadzono. Napisałem w centrum pomocy ale oczywiście nikt nie odpowiedział.
Czy kod jest zgodny z tym co jest na stronie PP?
Co to znaczy na stronie PP ? Mi po prostu pisze : "Kod pocztowy nadawcy znajduje się poza obszarem One Kuriera"
@spolitanski A jesteś wstanie w ogóle odznaczyć tego w Kuriera w cenniku?
Dziewczynki, 82-300 Elbląg nie jest w strefie.
@RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @ko_alka @la_nika @ayo80 @nat_not @_HolaOla_
jesteś poza strefą , nie powinieneś udostępniać tej przesyłki
@spolitanski kod 82-300 nie jest w strefie Allegro One Kurier, więc nadanie przesyłki tą metodą nie będzie możliwe. Czy z tego kodu nadajesz przesyłki? Allegro One Kurier włączamy tylko jeśli One Kurier obsługuje dany kod.
@la_nika a skąd zaciągacie dane czy sprzedawca łapie się na rejon ?
@kostas11 informacje o kodzie nadania pobieramy z Wysyłam z Allegro z ostatnich dwóch miesięcy.
No to dlaczego Allegro wprowadziło mi z automatu taki rodzaj przesyłki ? Musiałem anulować zamówienia.
@spolitanski czy w swoich ofertach wciąż masz udostępnioną metodę dostawy Allegro One Kurier? Czy przekazałeś już prośbę o wykluczenie ze względu na kod pocztowy?
Jeśli nie, podaj proszę kod pocztowy z którego nadajesz przesyłki.
proszę wykluczyć kod pocztowy 42-612 gdyż jest poza strefą i musiałem wyłączyć one kurier i tym samym wszystkie oferty nie są teraz smart 😞
proszę wykluczyć kod pocztowy 42-612 gdyż jest poza strefą i musiałem wyłączyć one kurier i tym samym wszystkie oferty nie są teraz smart
@pek-line_pl poprosiłam o wyłączenie Allegro One Kuriera na Twoim koncie, stanie się to w ciągu 24h. Otrzymasz powiadomienie e-mail i będziesz mógł wyłączyć tę metodę dostawy w Cenniku.