anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Nie można zgłosić reklamacji przesyłki Allegro Delivery

fox_paws
#13 Ambasador#

Wchodzę w szczegóły wysyłki Orlen paczki, klikam "REKLAMUJ DOSTAWĘ" i nic się nie dzieje. Coś się przeładowuje i pojawia się ponownie widok szczegółów wysyłki.

Zamówienie 558eae20-8df6-11ef-84a5-6b0b0b2b772e

Przesyłka AD002EYLT4

@N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @Sa_nova @la_nika @ayo80 @nat_not @_HolaOla_  

oznacz moderatorów
8 ODPOWIEDZI 8

_HolaOla_
Moderatorka
Moderatorka

@fox_paws spróbuj proszę wyczyścić pliki cookies i pamięć podręczną, a także spróbuj na innej przeglądarce. 

Ola
   Moderatorka

Dołącz do naszych licytacji charytatywnych dla powodzian.
   Razem możemy więcej!
oznacz moderatorów

fox_paws
#13 Ambasador#

@N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @Sa_nova @la_nika @ayo80 @nat_not @_HolaOla_  Nie działa po wyczyszczeniu, nie działa na innej przeglądarce, nie działa na innym urządzeniu. Po prostu NIE DZIAŁA. Przeładowuje stronę i koniec.

oznacz moderatorów

_HolaOla_
Moderatorka
Moderatorka

@fox_paws w takim razie poproszę zespół o sprawdzenie tego, ale czy możesz podesłać mi jeszcze krótki filmik lub cały zrzut swojego ekranu? 

Ola
   Moderatorka

Razem możemy więcej!
oznacz moderatorów

meduza
#12 Orędownik#

@N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @Sa_nova @la_nika @ayo80 @nat_not @_HolaOla_ 

mam to samo - przesyłka AD002B3YV5  leży w paczkomacie  od 18.10

proszę o ustalenie co się z nią stało

oznacz moderatorów

_HolaOla_
Moderatorka
Moderatorka

@meduza czy możesz przesłać mi zdjęcie lub filmik, o który prosiłam wyżej? Bez niego niestety nie mogę przekazać Waszych zgłoszeń do sprawdzenia. 

Ola
   Moderatorka

Razem możemy więcej!
oznacz moderatorów

meduza
#12 Orędownik#

@N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @Sa_nova @la_nika @ayo80 @nat_not @_HolaOla_  tak się dzieje z kazda przesyłką więc sprawdźcie sobie dowolną

A ja chcę uzyskać odpowiedź co dzieje się z ta przesyłką

meduza_0-1730126399302.png

oznacz moderatorów

_HolaOla_
Moderatorka
Moderatorka

@meduza poprosiłam zespół o sprawdzenie co się dzieje z tą paczką, ale u mnie nie ma żadnych problemów ze złożeniem reklamacji, stąd też potrzebuję zrzutów lub filmu od Was, aby nasz zespół techniczny mógł to sprawdzić dokładniej co się dzieje u Was. 

Ola
   Moderatorka

Razem możemy więcej!
oznacz moderatorów

AGD-RTV-IT
#13 Ambasador#

@fox_paws tak, ten przycisk nie działa. 

Reklamację przesyłki Allegro Delivery, zgodnie z regulaminem Allegro możesz złożyć tutaj: 

§ 15.2 regulaminu AD:

Nadawca albo Adresat mogą zgłosić reklamację elektronicznie pod adresem: https://allegro.pl/pomoc/last-mile/zloz-reklamacje, a także w inny sposób przewidziany przepisami Prawa pocztowego. W przypadku reklamacji składanej w formie elektronicznej stosowane jest uwierzytelnienie poprzez zalogowanie na konto użytkownika Allegro lub weryfikacja danych dotyczących przesyłki będącej przedmiotem reklamacji.

Pozdrawiamy
PHU MAR-SAT
oznacz moderatorów