anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Nie mogę stworzyć etykiety dla Allegro Kurier

ShapeShifterEcom
#7 Wielbiciel

Klient zamówił produkt ze sposobem dostawy Allegro One Kurier. Zawszę nadaję takie paczki przez paczkomat lub w punktach nadania jednak teraz występuje błąd i nie może mi wygenerować etykiety ponieważ dostaję informację że " pole "dane nadawcy" zawiera błędne dane: Kod pocztowy nadawcy znajduje się poza obszarem One Kuriera". Da się jakoś wygenerować tę etykietę bez podjazdu kuriera i nadać ją w One Boxie Paczkomacie ?Deklarowana przeze mnie wysyłka jest 2 dni robocze i nigdy nie było z nią problemu. Temat pilny ponieważ chcę nadać paczkę jutro rano, w innym wypadku spadną mi punkty sprzedaży. Sygnatura: 3025112400101, rozmiar paczki 30x30x15 około 1 kg.

Proszę o pomoc.

oznacz moderatorów
3 ODPOWIEDZI 3

Client:44052296
#21 Demiurg ⭐⭐⭐

@ShapeShifterEcom allegro one box to automat paczkowy. Tylko InPost ma Paczkomat.

Sprawdzałeś czy Twój kod pocztowy jest obsługiwany Dostępność metod Allegro One 

Pozostaje ci kontakt z pomocą allegro lub czekać na wypowiedź moderatorów  @gdvorek @Syrena_zT @matt_rose @N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @Sa_nova @la_nika @nat_not @_HolaOla_  

oznacz moderatorów

serwis-texas
#21 Demiurg ⭐⭐⭐

@ShapeShifterEcom 

No nie wygenerujesz. Nie znajdujesz się w strefie działania One? Sam włączyłeś usługę czy Ci ją sami włączyli? Sprawdź czy możesz wyłączyć One Kuriera w cennikach dostawy.

Pobawiłem się trochę kodami pocztowymi i wyszło mi, pi razy drzwi że najbliższy obsługiwany kod to Tarnów 🙂

oznacz moderatorów

la_nika
Moderacja Społeczności
Moderacja Społeczności

@ShapeShifterEcom przykro mi, ale kod znajduje się poza obszarem kuriera, więc nadanie przesyłki tą metodą nie będzie możliwe. 
Zgłosiłam już tę sytuację, abyś mógł wyłączyć tę metodę dostawy w swoich cennikach. 
Skontaktujemy się z Tobą w tej sprawie e-mailowo. 

Monika
   Moderatorka Allegro Gadane
oznacz moderatorów