Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Klient zamówił paczkę Allegro Delivery - DHL. Od wczoraj nie odbiera. Dzwoniłam do DHL - twierdzą, że to ich wina, bo kurier najprawdopodobniej "zamknął" nie to zlecenie, które miał. Oni nic nie mogą poradzić, mam załatwiać problem, który oni stworzyli z Allegro. Co mam więc zrobić, by kurier tę paczkę odebrał i to jak najszybciej.
@Klocki_shop_pl Podaj numer zamówienia lub numer przesyłki.
Nr przesyłki: 29170933155
@Klocki_shop_pl widzę DHL na poziomie ;D rezygnujcie ludzie z tego.
Poziom ekspert 🙄
@Klocki_shop_pl Doprecyzuj proszę, co dokładnie się wydarzyło? Zamówiłeś podjazd i kurier nie przyjechał odebrać przesyłki?
Dokładnie, wczoraj po 9 zamówiłam podjazd po paczkę, a do teraz kurier nie przyjechał.
@Klocki_shop_pl Wyjaśniam sprawę 🙂
Czy to długo potrwa? Klient czeka na przesyłkę.
@Klocki_shop_pl przepraszam, że wciąż czekasz na odpowiedź. Wysłałam ponaglenie w Twojej sprawie.
Witam, też mam ten problem 😕 Zamówiłam podjazd kuriera, nie zjawił się. Zamówienie
@domat_pl Poprosiłam o interwencję w sprawie podjazdu kuriera.
@nat_not czy wiadomo czy ten kurier podjedzie? Klient już dzwonił z pretensjami, a paczka nadal stoi i czeka
@domat_pl Interweniowaliśmy rano, po Twoim zgłoszeniu, w DHL. Mam nadzieję, że kurier wkrótce się pojawi po odbiór.
Ja chciałabym mieć pewność, a nie nadzieję.
Paczka nadal nie jest odebrana!
Problem polega jak dhl rozlicza przesyłki - kurier musi dostać zlecenie na konkretną paczkę inaczej jej nie odbierze
Kilka dni temu opisywałem tutaj swój przypadek z dhl - kurier nie otrzymywał zlecenia z numerem przesyłki więc jej przez 2 tygodnie nie odbierał z paczkopktu
@Klocki_shop_pl Widzę, że zamówienie zostało już wykluczone i sprawa rozwiązana 🙂
Tak, dziękuję.