Witam
Dokonałem zakupu po zaznaczeniu udziału w wyzwaniu: Zrób zakupy za min. 79 zł w kategorii Makijaż
Również Allegro Delivery nie zostało naliczone
Kwota 1 × 96,98 zł
Zamówienie: c689a3f0-4970-11f1-b9f2-018f24cf28ac
Proszę o informację dlaczego nie zostały naliczone monety.
Pozdrawiam
Cześć, @bartmeble. Już to wyjaśniam i niedługo wrócę do Ciebie z odpowiedzią.
Ok, dziękuję.
Cześć, @bartmeble. Nie otrzymałam jeszcze odpowiedzi. Dam znać od razu, gdy będę znać rezultat weryfikacji.
@bartmeble Monety nie zostały naliczone, ponieważ zakupiony produkt znajduje się w kategorii Zdrowie, a nie Makijaż. Natomiast wyzwanie Allegro Delivery jest na 4 dostawy tą metodą - po dołączeniu do tego wyzwania na razie masz zrealizowane jedno zamówienie z dostawą Allegro Delivery.
W Kategorii "Zdrowie" tez wystepuje podkategoria 'Makijaż" więc jest to troche wprowadzanie w błąd.
Co do dostawy to sie nie zgadzam, obie przesyłki zostają dostarczone poprzez Allegro Delivery (Orlen Paczka)
W obu przypadkach została wybrana ta sama opcja dostawy, proszę o reakcję.
@San_set@gdvorek@Syrena_zT@matt_rose@N_Nitka28@RaBarbar_ka@MiMary@w_kiwi@Sa_nova@la_nika@nat_not@_HolaOla_
W Kategorii "Zdrowie" tez wystepuje podkategoria 'Makijaż" więc jest to troche wprowadzanie w błąd.
Co do dostawy to sie nie zgadzam, obie przesyłki zostają dostarczone poprzez Allegro Delivery (Orlen Paczka)
W obu przypadkach została wybrana ta sama opcja dostawy, proszę o reakcję.
@bartmeble Rozumiem, że to rzeczywiście mogło wprowadzać w błąd - przypisaliśmy do Twojego konta Monety za ten zakup 🙂
Jeśli chodzi o wyzwania z dostawą Allegro Delivery, to dołączyłeś do niego dopiero przy zamówieniu cfe9e3a0-4971-11f1-a484-017416016759. Wcześniejszy zakup nie został zaliczony, ponieważ dopiero po nim dołączyłeś do tego wyzwania.
Nie jestem w stanie sprawdzić kiedy zostało kliknięte , ale niech tak będzie 🙂
Dziekuję za pomoc i rozwiązanie sprawy.
Miłego dnia