@San_set @gdvorek @Syrena_zT @matt_rose @N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @Sa_nova @la_nika @nat_not @_HolaOla_ Dzień dobry. W dniu dzisiejszym (14.09.2026r) kurier Allegro One nieodebrał paczek.
Nr. A005M1JYT4 i A005M1Q3U1 . Paczki utworzone do 8:30, podjazd zamówiony w dniu dzisiejszym. Proszę o sprawdzenie co się stało.
Pozdrawiam.
@wizan-milanowek Paczka nr A005M1Q3U1 została odebrana przez kuriera. Sprawę drugiej przesyłki konsultuję. Wrócę do tego wątku, gdy będę wiedzieć więcej.
@wizan-milanowek Dostałam informację, że kurier spóźnił się po odbiór drugiej wskazanej paczki. Był na miejscu o godz. 17:58 i w statusie oznaczył "firma zamknięta". Oddział poinformował nas, że zlecenie podjazdu zostało ponowione. Jutro kurier powinien odebrać paczkę.
Dzień dobry, niestety takiego wytłumaczenia nie przyjmuje że kurier spoźnił się, ponieważ podczas zamawiania podjazdu jest wyznaczona przez was godzina odbioru do 17:00, oraz paczki o numerach A005M2G3A4 i A005M1JYT4 nie zostały odebrane przez kuriera, obie wciąż znajdują sie u mnie na stanie.
Mam nadzieje że dziś kurier odbierze paczki w godzinach ustanowionych przez was, i proszę o wyłączenie powyższych paczek ze statystyk i ocen.
Pozdrawiam
Wizan
Dzień dobry @wizan-milanowek! Przykro mi, oczywiście rozumiem, że w tym przypadku opóźnienie kuriera uniemożliwiło nadanie przesyłek.
Otrzymaliśmy odpowiedź od dyspozytora, że konieczne będzie zlecenie nowego podjazdu po te przesyłki, dlatego muszę Cię poprosić o zamówienie kolejnego podjazdu na dzisiaj.
Oba zamówienia mogą jeszcze zostać zaliczone jako nadane w terminie, jeśli kurier dzisiaj je odbierze, dlatego jeszcze ich nie wykluczymy. Gdyby negatywnie wpłynęły na Twoją jakość, poproszę o informację, wtedy je wykluczymy.
Dzień dobry, niestety na nie odebrane paczki nie mogę zamówić ponownie podjazdu - przycisk jest wyszarzony, więc pytanie się nasuwa czy mam nadać te paczki ponownie, wygenerować nowe etykiety dla nich ?
@wizan-milanowek na razie proszę nie twórz nowych przesyłek. Zgłosiliśmy w tej sprawie interwencję do oddziału. Gdy tylko odpiszą, dam znać.
@wizan-milanowek dyspozycja została przekazana o przewoźnika, kurier powinien dzisiaj odebrać paczki.
Godzina 16:32 dn 15.09, przesyłki nadal NIEODEBRANE. Proszę o pilna interwencję. Sklep jest czynny do 17:00.
Cześć, @wizan-milanowek. Bardzo przepraszam za utrudnienia. Wyjaśniamy to z oddziałem - damy znać, gdy dostaniemy więcej informacji.
Wciąż czekam na informację co dalej z nieodebranymi paczkami.
@wizan-milanowek bardzo przepraszam za tę sytuację! Ponowiliśmy zgłoszenie i zaznaczyliśmy, że kurier musi odebrać przesyłki do 17. Skontaktowaliśmy się z Tobą również e-mailowo w tej sprawie. Zamówienia zostały już wykluczone z jakości Twojej sprzedaży.