anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

nieodebrane przesyłki w dn. 14.09.2026r

wizan-milanowek
#10 Popularyzator

@San_set @gdvorek @Syrena_zT @matt_rose @N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @Sa_nova @la_nika @nat_not @_HolaOla_   Dzień dobry. W dniu dzisiejszym (14.09.2026r) kurier Allegro One nieodebrał paczek.

Nr. A005M1JYT4  i  A005M1Q3U1 . Paczki utworzone do 8:30, podjazd zamówiony w dniu dzisiejszym. Proszę o sprawdzenie co się stało.

Pozdrawiam.

oznacz moderatorów
11 ODPOWIEDZI 11

nat_not
Moderacja Społeczności
Moderacja Społeczności

@wizan-milanowek Paczka nr A005M1Q3U1 została odebrana przez kuriera. Sprawę drugiej przesyłki konsultuję. Wrócę do tego wątku, gdy będę wiedzieć więcej.

Natalia
   Moderatorka Allegro Gadane
oznacz moderatorów

nat_not
Moderacja Społeczności
Moderacja Społeczności

@wizan-milanowek Dostałam informację, że kurier spóźnił się po odbiór drugiej wskazanej paczki. Był na miejscu o godz. 17:58 i w statusie oznaczył "firma zamknięta". Oddział poinformował nas, że zlecenie podjazdu zostało ponowione. Jutro kurier powinien odebrać paczkę.

Natalia
oznacz moderatorów

wizan-milanowek
#10 Popularyzator

Dzień dobry, niestety takiego wytłumaczenia nie przyjmuje że kurier spoźnił się, ponieważ podczas zamawiania podjazdu jest wyznaczona przez was godzina odbioru do 17:00, oraz paczki o numerach A005M2G3A4 i A005M1JYT4 nie zostały odebrane przez kuriera, obie wciąż znajdują sie u mnie na stanie.
Mam nadzieje że dziś kurier odbierze paczki w godzinach ustanowionych przez was, i proszę o wyłączenie powyższych paczek ze statystyk i ocen.
Pozdrawiam
Wizan

oznacz moderatorów

la_nika
Moderacja Społeczności
Moderacja Społeczności

Dzień dobry @wizan-milanowek! Przykro mi, oczywiście rozumiem, że w tym przypadku opóźnienie kuriera uniemożliwiło nadanie przesyłek. 
Otrzymaliśmy odpowiedź od dyspozytora, że konieczne będzie zlecenie nowego podjazdu po te przesyłki, dlatego muszę Cię poprosić o zamówienie kolejnego podjazdu na dzisiaj. 
Oba zamówienia mogą jeszcze zostać zaliczone jako nadane w terminie, jeśli kurier dzisiaj je odbierze, dlatego jeszcze ich nie wykluczymy. Gdyby negatywnie wpłynęły na Twoją jakość, poproszę o informację, wtedy je wykluczymy.  

Monika
oznacz moderatorów

wizan-milanowek
#10 Popularyzator

Dzień dobry, niestety na nie odebrane paczki nie mogę zamówić ponownie podjazdu - przycisk jest wyszarzony, więc pytanie się nasuwa czy mam nadać te paczki ponownie, wygenerować nowe etykiety dla nich ?

oznacz moderatorów

la_nika
Moderacja Społeczności
Moderacja Społeczności

@wizan-milanowek na razie proszę nie twórz nowych przesyłek. Zgłosiliśmy w tej sprawie interwencję do oddziału. Gdy tylko odpiszą, dam znać. 

Monika
oznacz moderatorów

la_nika
Moderacja Społeczności
Moderacja Społeczności

@wizan-milanowek dyspozycja została przekazana o przewoźnika, kurier powinien dzisiaj odebrać paczki. 

Monika
oznacz moderatorów

wizan-milanowek
#10 Popularyzator

Godzina 16:32 dn 15.09, przesyłki nadal NIEODEBRANE. Proszę o pilna interwencję. Sklep jest czynny do 17:00.

oznacz moderatorów

MiMary
Moderacja Społeczności
Moderacja Społeczności

Cześć, @wizan-milanowek. Bardzo przepraszam za utrudnienia. Wyjaśniamy to z oddziałem - damy znać, gdy dostaniemy więcej informacji.  

Marysia
oznacz moderatorów

wizan-milanowek
#10 Popularyzator

Wciąż czekam na informację co dalej z nieodebranymi paczkami.

oznacz moderatorów

la_nika
Moderacja Społeczności
Moderacja Społeczności

@wizan-milanowek bardzo przepraszam za tę sytuację! Ponowiliśmy zgłoszenie i zaznaczyliśmy, że kurier musi odebrać przesyłki do 17. Skontaktowaliśmy się z Tobą również e-mailowo w tej sprawie. Zamówienia zostały już wykluczone z jakości Twojej sprzedaży. 

Monika
oznacz moderatorów