anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Od 18 grudnia paczka leży w automacie DHL! Brak pomocy ze strony allegro kontakt

MAMY ROZWIĄZANIE!
AlePiesio
#14 Krzewiciel

@Syrena_zT @N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @Sa_nova @la_nika @nat_not @_HolaOla_  

Witam , od 18 grudnia , już 2tygodnie paczka leży w automacie DHL w którym nadałem paczkę ale coś poszło nie tak , system tego nie zarejestrował, paczka fizycznie leży w automacie od 2 tygodni, kontakt z allegro nic nie wzniósł do sprawy, cały czas odpisują mi że są w kontakcie z oddziałem! Nic innego ! 

Przecież kurier między świętami a sylwestrem jest codziennie w tym automacie , to nie mógł przeszukać tego automatu ? Ile ja mam jeszcze czekać na jakąś pomoc ? A kupująca na swoją paczkę ? 

1a4d7e20-dab4-11f0-bd53-2f13b736c307 nr zamówienia

Allegro AD01J038R4 nr przesyłki 

Nr zgłoszenia 57712657

Paczka nadana w automacie DHL Gryfa Pomorskiego 45, 84-200 Wejherowo

oznacz moderatorów
2 ODPOWIEDZI 2
gdvorek
Moderator Allegro Gadane
Moderator Allegro Gadane

@AlePiesio 

Napisaliśmy Tobie w mailu, że losy przesyłki o numerze AD01J038R4 nadal weryfikujemy z naszym oddziałem. 

Czas oczekiwania z naturalnych powodów się wydłużył, bo myślę, że nie zaskoczę Ciebie jak wspomnę, że mamy okres świąteczny.

Ponieważ kontaktowałeś się z nami mailowo, sprawę w tym temacie wyjaśnisz wyłącznie mailowo. Zachęcam do kontynuowania rozmowy mailowo.

Grzesiek
   Moderator
oznacz moderatorów
AlePiesio
#14 Krzewiciel

Możemy tak się kontaktować mailowo cały rok bo nic z tego nie wynika , ja się mogę pytać co oddział odpowiedział a wy mozecie mi ciągle odpowiadać że jesteście z nimi w kontakcie, kurier odbierał paczki z tego automatu w poniedziałek i wtorek i prawdopodobnie w środę więc mógł poszukać paczki w skrytce nad ekranem , która wskazałem @gdvorek 

oznacz moderatorów