@Syrena_zT @N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @Sa_nova @la_nika @nat_not @_HolaOla_
Witam , od 18 grudnia , już 2tygodnie paczka leży w automacie DHL w którym nadałem paczkę ale coś poszło nie tak , system tego nie zarejestrował, paczka fizycznie leży w automacie od 2 tygodni, kontakt z allegro nic nie wzniósł do sprawy, cały czas odpisują mi że są w kontakcie z oddziałem! Nic innego !
Przecież kurier między świętami a sylwestrem jest codziennie w tym automacie , to nie mógł przeszukać tego automatu ? Ile ja mam jeszcze czekać na jakąś pomoc ? A kupująca na swoją paczkę ?
1a4d7e20-dab4-11f0-bd53-2f13b736c307 nr zamówienia
Allegro AD01J038R4 nr przesyłki
Nr zgłoszenia 57712657
Paczka nadana w automacie DHL Gryfa Pomorskiego 45, 84-200 Wejherowo
Napisaliśmy Tobie w mailu, że losy przesyłki o numerze AD01J038R4 nadal weryfikujemy z naszym oddziałem.
Czas oczekiwania z naturalnych powodów się wydłużył, bo myślę, że nie zaskoczę Ciebie jak wspomnę, że mamy okres świąteczny.
Ponieważ kontaktowałeś się z nami mailowo, sprawę w tym temacie wyjaśnisz wyłącznie mailowo. Zachęcam do kontynuowania rozmowy mailowo.
Możemy tak się kontaktować mailowo cały rok bo nic z tego nie wynika , ja się mogę pytać co oddział odpowiedział a wy mozecie mi ciągle odpowiadać że jesteście z nimi w kontakcie, kurier odbierał paczki z tego automatu w poniedziałek i wtorek i prawdopodobnie w środę więc mógł poszukać paczki w skrytce nad ekranem , która wskazałem @gdvorek