anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

One by Allegro - błędna firma kurierska

Zdrowa_Linia
#1 Nowicjusz#

@Syrena_zT@julienail@N_Nitka28@RaBarbar_ka@MiMary@w_kiwi@Sa_nova@la_nika@ayo80@nat_not@_HolaOla_ 

Klienci wybrali przesyłkę "One by Allegro". Dzisiaj dostaliśmy zwrot paczek z DPD z adnotacją "Błędna firma kurierska". UPS nie mógł zeskanować tych paczek, więc DPD zabrał po czym dzisiaj do nas wróciły. Musieliśmy zwrócić klientom pieniądze. Komu mamy dawać paczki One by Allegro aby doszły ?

oznacz moderatorów
4 ODPOWIEDZI 4

bosek_2804
#13 Ambasador#

Zrobił się bajzel na cztery kopyta. 

ONE to teraz ich One, UPS, DPD. 

Tworząc harmonogram przygotowywania paczek dopiero na etykiecie widzę, który kurier przyjedzie i ... UPS po godzinie 10:00 już się nie pojawi. DPD lenie patentowane o 13:00 już uciekają do domu. KURIER ALLEGRO nie przyjeżdża wcale. 

W dni gdy jestem sam i mam 30 paczek zawieźć do Inpost czy Orlen kurierzy przyjeżdzają akurat wtedy, gdy mnie nie ma 10 minut. 

TRAG by SZLAFIŁ tych Allegrowych analityków z łapanki. 

***(...Allegro doprowadza do konfliktów między ludźmi...)
oznacz moderatorów

w_kiwi
Moderatorka
Moderatorka

@Zdrowa_Linia Proszę, podaj numery przesyłek, o które chodzi.

Wiktoria
   Moderatorka
oznacz moderatorów

ZdrowaLinia_com
#1 Nowicjusz#

A001Q204E7, A001Q23P77, A001Q4GB4

oznacz moderatorów

la_nika
Moderatorka
Moderatorka

@ZdrowaLinia_com dwie pierwsze przesyłki to Allegro One Kurier więc powinien je odebrać Kurier Allegro One. Trzecia przesyłka nie ma pełnego numeru, ale to pewnie także Allegro One Kurier.
Takie przesyłki możesz nadać zamawiając podjazd Kuriera Allegro One lub w automacie albo punkcie Allegro One. 

Monika
   Moderatorka
oznacz moderatorów