anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

One kurier - poza zasięgiem

Drewlux-JM
#9 Pomysłodawca

Dobry wieczór.

18.03 dostałem od Allegro wiadomośc , że mój kod pocztowy od 1 kwietnia będzie obsługiwany przez kuriera Allegro One, i cenniki automatycznie zostaną powiększone o tę opcję.

O ile faktycznie cenniki się powiększyły ( są już pierwsze zamówienia), to niestety nie mogę nadać paczki bo adres z którego nadają ( ten sam co był w emailu od allegro tj. 22-220), jednak nie jest obsługiwany przez tego przewoźnika...

Jak to rozwiązać?

Pozdrawiam

oznacz moderatorów
11 ODPOWIEDZI 11

Drewlux-JM
#9 Pomysłodawca
oznacz moderatorów

Drewlux-JM
#9 Pomysłodawca

Dzień dobr.

Przypominam się. Ciągle nie mogę badać przesyłki przez Allegro One Kurier którym zostałem uszczęśliwiony przez samo Allegro.

Czy mój kod pocztowy będzie obsługiwany? Jak tak to kiedy? Jak mam SKUTECZNIE wysłać zamówienie?

Pozdrawiam 

@gdvorek@Syrena_zT@matt_rose@N_Nitka28@RaBarbar_ka@MiMary@w_kiwi@Sa_nova@la_nika@nat_not@_HolaOla_ 

oznacz moderatorów

gdvorek
Moderacja Społeczności
Moderacja Społeczności

@Drewlux-JM 

Konsultuję temat i wrócę do Ciebie z odpowiedzią.

Grzesiek
   Moderator Allegro Gadane
oznacz moderatorów

Drewlux-JM
#9 Pomysłodawca

@gdvorek Dzień dobry Panie Grzegorzu.  Czy już coś wiadomo?

Najlepiej gdybyście mi wyłączyli tego kuriera...

oznacz moderatorów

MiMary
Moderacja Społeczności
Moderacja Społeczności

Cześć, @Drewlux-JM. Twoje konto zostało zgłoszone do wyłączenia Allegro One Kurier - dam znać, gdy otrzymam potwierdzenie wyłączenia usługi.  

Marysia
   Moderatorka Allegro Gadane
oznacz moderatorów

Drewlux-JM
#9 Pomysłodawca

Super. Dziękuję Ci   @MiMary . Czekam na wiadomość.

oznacz moderatorów

Drewlux-JM
#9 Pomysłodawca

@MiMary Ciągle wpadają mi zamówienia których nie mogę wysłać. Jakieś pomysły jak mam je obsłużyć?

oznacz moderatorów

San_set
Moderacja Społeczności
Moderacja Społeczności

@Drewlux-JM., wracam z odpowiedzią do konsultacji Marysi.

Wyłączyliśmy już dla ciebie dostawę One Kurier.

Jeśli natomiast chodzi o zamówienie, które zostały zrobione z tą metodą dostawy. Najlepiej poinformować o sytuacji klientów i zachęcić do ponownego zakupu z inną metodą dostawy.

Sandra
oznacz moderatorów

Drewlux-JM
#9 Pomysłodawca

@San_set@ czy klient nie może zmienić metody dostawy jeśli zamówienie ma status " nowe" muszę ich obdzwaniać i prosić o ponowne zamówienia? To wygląda niepoważnie i będą mieli pretensje do mnie...

oznacz moderatorów

Syrena_zT
Moderacja Społeczności
Moderacja Społeczności

@Drewlux-JM nie, klient nie ma możliwości zmiany metody dostawy po opłaceniu zamówienia. Pozostaje ponowne złożenie zamówienia, lub nadanie inną metodą dostawy przez Ciebie (poza smartem). 

Alicja
oznacz moderatorów

Drewlux-JM
#9 Pomysłodawca

Dzięki

oznacz moderatorów