Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Witam, dostałem informację o włączeniu Allegro One Kurier. Opcję tą miałem wyłączoną ponieważ w mieście w którym prowadzę działalność - rydułtowy (śląskie) ta usługa nie była dostępna i nie mogłem nadać paczki. W jaki sposób ma to teraz wyglądać?
@Gasnice1234 Podaj mi proszę kod pocztowy adresu, z którego nadajesz paczki.
44-280
@Gasnice1234 Przekazałam do odpowiedniego zespołu prośbę o wyłącznie kodu z usługi.
Dziękuje w takim razie czekamy na wyłączenie tej funkcji..
Kiedy możemy się spodziewać wyłączenia?
@Gasnice1234 najprawdopodobniej stanie się to jutro.
Poprosiłam o możliwie jak najszybszą decyzję w tej sprawie, ale ze względu na weekend, możliwość wyłączenia Allegro One Kuriera w Twoim cenniku dostaw będzie dostępna dopiero jutro.
Witam jak wygląda wyłączenia kodu? Kod dalej nie wyłączony a ludzie wybiera one kuriera jako dostawce przesyłki..
Witam jak idą działania w naszej sprawie? od 2 dni nic nie ruszyło..
@Gasnice1234 jak tylko otrzymamy informację zwrotną z działu technicznego, to wrócimy do Ciebie z odpowiedzią.
@Gasnice1234 wracam do Ciebie z informacjami. Dziś nasz dział techniczny wprowadził zmiany i nadania Allegro One Kurier powinny już działać prawidłowo - wystarczy, że przelogujesz swoje konto.
Niestety dalej nie działa co mamy zrobić sprawa ciągnie się już tydzień prosimy o pomoc
próbowaliśmy nadać paczkę 5 minut temu Pole "Dane nadawcy" zawiera błędne dane: Kod pocztowy nadawcy znajduje się poza obszarem One Kuriera
@Gasnice1234 Proszę, spróbuj wyczyścić dane przeglądarki i zalogować się na nowo.
Dane przeglądarki wyczyszczone konto przelogowane i dalej to samo..
@Gasnice1234 Wyjaśniam to dalej.
Zmieniona przeglądarka na inne i dalej to samo niestety
@Gasnice1234 wracam z informacjami. Powinieneś już móc wyłączyć usługę. Jeśli nadal nie zadziała prawidłowo - wyloguj się, wyczyść pliki cookies i zaloguj się ponownie.