anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Orlen paczka nie dostarczył paczki

MAMY ROZWIĄZANIE!
YACCON
#11 Animator#

W @Syrena_zT @N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @Sa_nova @la_nika @nat_not @_HolaOla_  

Witam. 

Klientka założyła dyskusje "nie otrzymała produktu"

Zamówienie 555c12c0-5854-11f0-90db-f5b3b3fcc385

Info od klientki: Opis problemu: Witam, w dniu 08.07.2025r. otrzymałam informację, że moja przesyłka zamiast do automatu Orlen (podobno brak miejsca) trafiła do punktu odbioru. Nie mogłam jej odebrać z punktu odbioru. 09.07 2025r. zadzwoniłam na infolinię Orlen Paczki i konsultantka napisała interwencję, aby paczka została dostarczona do automatu tak jak pierwotnie miało być. Do soboty paczka nie została dostarczona do automatu, więc znów zadzwoniłam na infolinię. Kolejna interwencja konsultanta i nadal paczka mimo zapewnień nie została dostarczona do automatu. W dniu dzisiejszym znów skontaktowałam się z infolinią i znów konsultant sprawdził, że w automacie jest miejsce, napisał interwencję, ale ja nadal paczki nie mam do odbioru w automacie. Za każdym razem konsultanci mnie przepraszają i obiecują, że paczka zostanie dostarczona i, że ta sytuacja nie powinna mieć miejsca. Proszę o interwencję, ponieważ ja już sobie z Orlen Paczką nie jestem w stanie poradzić. Pozdrawiam, Joanna Orłowska

oznacz moderatorów
4 ODPOWIEDZI 4
nat_not
Moderatorka
Moderatorka

@YACCON Poprosiłam o weryfikację sprawy. Kiedy otrzymam odpowiedź, odezwę się tutaj ponownie.

Natalia
   Moderatorka
oznacz moderatorów
YACCON
#11 Animator#

Ok

oznacz moderatorów
nat_not
Moderatorka
Moderatorka

@YACCON Dostałam potwierdzenie, że wczoraj wieczorem skontaktowaliśmy się z Twoją klientką w tej sprawie.

Natalia
   Moderatorka
oznacz moderatorów
YACCON
#11 Animator#

@nat_not 

Paczka nadal krąży...

1000024822.jpg

oznacz moderatorów