Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
@Syrena_zT @N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @Sa_nova @la_nika @nat_not @_HolaOla_
SPRAWA PILNA
Wczoraj kurier DHL ( ALLEGRO DELIVERY) nie przyjechał po paczki
Prosiłbym o wykluczenie ze statystyk oraz POWTÓRNE ZAMÓWIENIE PODJAZDU NA DZIŚ ( bo nie wiem co tam sobie kurier nakklikał a codziennie przyjeżdza inny wiec jak zlecenie jakimś cudem zeszło to chciałbym aby ktoś te paczki odebrał)
Numery paczek do wykluczenia:
AD011EB1X9
AD011EB1Y7
AD011EDNL2
AD011FEOR2
AD011EDNK4
AD011FGL41
Prosiłbym też o informacje czy na nieodebranie tych przesyłek mam pisać oficjalną reklamacje przez formularz czy też zgłoszenie tutaj wystarczy?
Ponieważ kurier DHL jest u nas z reguły z samego rana bede bardzo wdzieczny za szybkość 🙂 zwłaszcza w kwestii ponowienia zlecenia podjazdu bo paczek na dziś dla DHLa nie mam a z naszego panelu nie moge ponowić wczorajszego zlecenia.
Z góry dziekuje
@Syrena_zT @N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @Sa_nova @la_nika @nat_not @_HolaOla_ wiem że nachalnie ale podbijam temat bo niewykluczone że kurier DHLu zaraz nas minie i paczki znów zostaną. Da sie coś z tym zrobić??????? Tzn ponowić zlecenie odbioru ( i oczywiście wykluczyć z jakości) ????????
@_Likos_ z DHL łatwo nie będzie ,2 tygodnie minęło od nadania , pierwotnie dostarczyli do punktu odległego o 25km od wyznaczonego , niby 2x już do mnie wracała , ale tylko wirtualnie ,jedyne w tym wszystkim pozytywne to to , że trafiłem na ANIOŁA , nie clienta ,dawno już wysłałbym 2 paczkę , ale towar mi się skończył i jakiś czas nie będzie ,oddałbym kasę i zapomniał , ale Klientka chce towar i tak całe delivery się kręci . Reklamację odrzucili BO !! paczka w drodze
@mdrogeria wiem. U nas co trzy dni zmienia sie kurier bo allegro wynegocjowało takie stawki że nikt nie chce pracować. Co drugi to obcokrajowiec który ma problem z odczytaniem polskich liter i adresów. Reklamacji i kar sie nie boją bo i tak z reguły zanim dostaną kare to już nie pracują......
Ehhh szkoda gadać . Ale dla czystości własnego sumienia i dla spokoju klientów musze zrobić wszystko aby paczki wyjechały jak najszybciej.
@_Likos_ Jeśli chodzi o reklamację, napisz proszę przez formularz.
Do wykluczenia zamówień potrzebuję numery zamówień. Podeślij je proszę.
39bb6f60-98ab-11f0-a0cf-655d3976444d
7f13e870-9906-11f0-84dc-a77b677a2f6a
1209f120-985c-11f0-a0cf-655d3976444d
1209f120-985c-11f0-a0cf-655d3976444d
a2d7f960-9864-11f0-b8b3-7bfb4cf5fba4
a2d7f960-9864-11f0-b8b3-7bfb4cf5fba4
W sumie 4 zamówienia w dwóch są po dwie przesyłki (łącznie 6 paczek)
A da sie za Waszym pośrednictwem ponowić zlecenie podjazdu? Tak aby chociaż dziś te paczki zostały odebrane?
@_Likos_ Sprawdź proszę, czy masz taką możliwość w formularzu nadawczym Wysyłam z Allegro.
Już sprawdzam zamówienia.
@N_Nitka28 to już sprawdzałem od rana , nie mam takiej możliwości
W formularzu mam tylko opcje: wydruku etykiety albo reklamacji przesyłki. Do zamówionego raz podjazdu nie moge tego zrobić ponownie ( zlecić odbioru) . Dlatego właśnie prosze Was o pomoc aby paczki nie leżały
@_Likos_ Konsultuję sprawę.
@N_Nitka28 ok dziekuje. Z niecierpliowscią oczekujemy na wynik. Zarówno my jak i kupujący których paczki leżą u nas od wczoraj;)
@_Likos_ Zgłosiłam zamówienia do wykluczenia. W sprawie ponownego podjazdu- doradca już weryfikuje sprawę z przewoźnikiem. Skontaktuje się z Tobą mailowo w zgłoszeniu 54332676.
@N_Nitka28 .Bardzo dziekuje. Wiec tak to narazie zostawiam.
A w wolnej chwili napisze reklamacje na brak podjazdu , które i tak pewnie zostaną odrzucone:( . No i mam nadzieje że nie bede musiał prosić Was o pomoc w ewentualnym usunięciu negatywów....
A tymczasem czekam z nadzieją że kurier sie łaskawie zjawi 🙂
Jeszcze raz dzieki zapomoc
@_Likos_ Nie ma sprawy 😉 Mam nadzieję, że sprawa się wyjaśni.
@Syrena_zT @N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @Sa_nova @la_nika @nat_not @_HolaOla_ wywołuje wszystkich moderatorów bo jestem wściekły.
Każda nasza paczka jest inna.Każdą musimy PRZYGOTOWAĆ PRZED NADANIEM aby ją zważyć i zmierzyć. Jeśli nadajemy paczke i wysyłamy zlecenie odbioru to PACZKA JEST PRZYGOTOWANA.
Tymczasem wspaniały partner allegro (DHL) odpisał że "kurier byłą ale paczki nie były gotowe" . Zaznaczam ze to USŁUGA ALLEGRO DELIVERY. a zlecenie obdioru mi łaskawie wpisali na jutro czyli klienci dostaną produkty w poniedziałek ( kupione tydzień wcześniej) Sam bym takiemu sprzedawcy wystawił negatyw.
CZY TAK WYGLĄDAJĄ STANDARDY ALLEGRO????????
W KTÓRYM MIEJSCU MOGE NA SWOIM KONCIE OSTRZEGAĆ KLIENTÓW PRZED RZETELNOŚCIĄ DOSTAW DELIVERY?????
Nie wiem co ale działajcie prosze żeby ten kurier po te paczki dziś przyjechał!!!!!!!!!!!
P.s. a osobiście mam ochote poszczuć go psem za te kłamstwa
@_Likos_ Proszę Cię kontynuuj korespondencję z doradcą.
@N_Nitka28 to już zrobiłem ale jestem tak wściekły że musiałem dać upust emocjom. Jeśli dziś dhl nie odbierze tych paczek z pewnością tego tak nie zostawię
Skoro allegro wymaga od nas odpowiedniej jakości to my także w imieniu naszych klientów mamy prawo tej jakości wymagać a już takiego jawnego kłamstwa po partnerze allegro to się nie spodziewałem.
@_Likos_ nie przyjedzie , 3 dni się prosiłem żeby paczka dotarła do punktu , do którego była nadana , nie 25 km dalej ,ostatecznie się przeterminowała i miała wrócić do mnie i wraca już 11-sty dzień . @N_Nitka28 od doradcy otrzymałem dzisiaj 3-cie z kolei przeprosiny , od 22-go status się nie zmienia , dzień w dzień dhl przejeżdża 3m od mojego sklepu obsługując kolejne automaty , nie ma innej drogi .
@Syrena_zT @N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @Sa_nova @la_nika @nat_not @_HolaOla_ zróbcie coś z tym dhlem , to koszmar najciemniejszej nocy ,spazmów dostaję jak mam robić przesyłkę obsługiwaną przez tą łajzę .