Cześć
Czy możecie wygenerować jeszcze raz zlecenie odbioru, dla DHL, ponieważ kurier w dniu 04,03,2026 nie podjechał po paczki?
AD9042981 numer zlecenia z wczoraj?
@WodnaKraina00 Weryfikuję sprawę. Wrócę z odpowiedzią.
@WodnaKraina00 Doradca już zainterweniował w sprawie i ponowił prośbę o podjazd.
Wczoraj prosiłam o pomoc, dzis to juz nie aktualne.
Tylko ze z taka pomoca to masakra. Allegro sciga nas za terminy wysyłek a w druga stronę jak potrzebna pomoc to zero odzewu.
Cześć, @WodnaKraina00! Nicol zgłosiła problem z przesyłką i interweniujemy o odbiór paczki przez kuriera. Jest to zgłoszone do oddziału i działamy w Twojej sprawie.
Rozumiem, że sytuacja nie jest dla Ciebie komfortowa i przepraszam za powstałe niedogodności. Zgłosiłam zamówienie do wykluczenia z jakości Twojej sprzedaży i jutro powinno być widoczne przeliczenie w statystykach.
przesyłki juz pojechały.
Dziękuję za interwencje.
DHL brak podjazdu wczoraj (03.04) 54560960-2df8-11f1-92c0-b7c7154f49e5
proszę o ponowienie, może w końcu poznam nowego kuriera
reklamacje już złożyłam
@gdvorek @Syrena_zT @matt_rose @N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @Sa_nova @la_nika @nat_not @_HolaOla_
Cześć, @AGLOPRIMA2. Już to wyjaśniam i niedługo wrócę do Ciebie z odpowiedzią.
@AGLOPRIMA2 Interweniowaliśmy w oddziale, który powinien zrealizować podjazd. Przepraszam za utrudnienia!
Przesyłkę możesz nadać w automacie przed godziną graniczną, aby kurier odebrał ją tego samego dnia. Dokładną rozpiskę godzin granicznych znajdziesz tutaj.
o której kurier będzie???
kurier nie odbiera przesyłek z automatu !!!! to też reklamowałam
kurier DHL ma w ... swoje obowiązki
@AGLOPRIMA2 Niestety jeszcze nie otrzymaliśmy odpowiedzi od przewoźnika w sprawie niezrealizowanego, wczorajszego podjazdu. Dam znać, gdy pojawi się odpowiedź.
poczekam do 13:55 i nadam w maszynie, JA będę miała tyłek kryty