Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Klientka zamówiła przedmiot z odbiorem Allegro One, ale nie mogę wysłać tej przesyłki, pokazuje się komunikat o błędnych danych.
Co robić ??? @Syrena_zT @N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @Sa_nova @la_nika @nat_not @_HolaOla_
Włączyli Ci usługę, pomimo że nie jesteś w strefie. Od razu ich proś żeby to wyłączyli Ci.
A co mam zrobić z tą przesyłką ?
Ja się nie wypowiem. To dość częsty przypadek. Poczytaj, proszę
Dopiero sprawdziłem że to świeże konto. A Ty czasem w cenniku tego nie zaznaczyłeś? Sprawdź czy w ustawieniach dostawy Allegro Delivery możesz odznaczyć One Kuriera. Jeżeli tak to będzie to jednak Twój błąd.
Właśnie je odznaczyłam. Mój błąd.
Spróbuj się dogadać z klientem, może anuluje i kupi drugi raz lub bierzesz to na siebie i wysyłasz na własny koszt. Opcja numer trzy, trochę bekowa, sprawdź czy Częstochowa jest w strefie,
zmień na chwilę miejsce nadania,
https://salescenter.allegro.com/ship-with-allegro/settings
i pojedź do One Boxa, jak się paczka oczywiście zmieści 🙂
Udało się. Dzięki wielkie. Zmieniłam miejsce nadania na miasto w pobliżu i poszło 🙂 Najdziwniejsze jest to, że u nas w miasteczku stoi 1 automat One, więc jak to możliwe, że nie jesteśmy w strefie One kuriera skoro ktoś do niego wrzuca te paczki 🙂
To teraz sprawdź o której zostanie wyjęta z automatu 🙂
Jak to działa? Pewnie sam automat Kurier One obsługuje ale nie chcą, nie są gotowi zwiększyć strefy na strykte kurier "to door" w Twojej okolicy.
Jestem w szoku. Mineły 24 godziny i paczka nadal jest w automacie. Da się cos z tym zrobić ??
@NaszeStoiskoPl podaj proszę numer przesyłki.
A003DY6YI9
@NaszeStoiskoPl przesyłka jest już odebrana przez kuriera i ruszyła w drogę. 😊
Super, dziękuję bardzo 🙂