anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Ponownie pytam co sie dzieje z przesylką AD003HMDB5 - dlaczego moderatorki nie odpowiadają?

zeStryszka
#8 Zapaleniec#

Tak wygląda ta pełna odpowiedzialność za Allegro delivery i pomoc Allegro?

zeStryszka
#7 Wielbiciel#

3 godzin(y) temu

@N_Nitka28@RaBarbar_ka@MiMary@w_kiwi@Sa_nova@la_nika@ayo80@nat_not@_HolaOla_ 

Dzień dobry, proszę o interwencję. Od 13.11 przesyłka  już dwa razy miała status "wydana do doręczenia" po czym ponownie "przyjęta w oddziale". Dziś trzeci dzień, na razie bez żadnego nowego wpisu, ale nadziei na dostawe dziś już nie mam. @N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @Sa_nova @la_nika @ayo80 @nat_not @_HolaOla_  

oznacz moderatorów
6 ODPOWIEDZI 6

HadShop
#8 Zapaleniec#

No niestety ja tez mam problem z trzema paczkami, wysyłka opóźniona, punkty w dół, dosłowie ręce opadają

oznacz moderatorów

zeStryszka
#8 Zapaleniec#

Ja jestem kupująca, ale wiem także z "drugiej strony" jak "cudownie" Allegro działa i jak zawsze finalnie odpowiada sprzedający. Inna prawa, że on też nie odpowiada mi na wiadomość.

oznacz moderatorów

w_kiwi
Moderatorka
Moderatorka

@zeStryszka Bo moderatorki mają dużo pracy i odpowiadają najszybciej, jak to możliwe. 🙂 Konsultuję kwestię przesyłki z odpowiednim zespołem. Wrócę tutaj z odpowiedzią. 

Wiktoria
   Moderatorka

Dołącz do naszych licytacji charytatywnych dla powodzian.
   Razem możemy więcej!
oznacz moderatorów

kostas11
#21 Demiurg#

@w_kiwi a jak wypadły testy z ukrywaniem InPosta ? i przerzucając dostawy na Allegro Delivery ( One i Orlen ) bo patrząc po wpisach z ostatnich dni to widzę że narobiliście problemów sobie, sprzedającym i kupującym 😞

________
Κώστας
oznacz moderatorów

zeStryszka
#8 Zapaleniec#

Ale ten nawal pracy macie załatwiony dzięki waszemu pracodawcy. Nie utożsamiam Was z Allegro, ale... świecicie za nie oczami nie za darmo. Jestem na Allegro prawie od początku jego powstania, znam sytuację  z punktu widzenia  i kupujących i  sprzedających, Allegro sie w tym czasie bardzo zmieniło, co naturalne..ale w ostatnim czasie zmiany dla użytkowników po obu stronach są juz tylko na gorsze.

oznacz moderatorów

zeStryszka
#8 Zapaleniec#

@w_kiwiPrzesyłka w końcu dotarła, sprawa zakończona.

oznacz moderatorów