Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Dzień dobry,
Z panelu zamówień wygenerowałem etykietę i zamówiłem podjazd po paczkę Allegro (nr przesyłki: Z3725170264), ale kurier nie przyjeżdża.
Co powinienem zrobić w takiej sytuacji, żeby kurier pojawił się po odbiór? Czy istnieje sposób, aby to opóźnienie nie wpłynęło negatywnie na moją ocenę jako sprzedawcy?
Z góry dziękuję za pomoc i pozdrawiam,
Pavel
Cześć @ewpowerwardrobe, zgłosiłem Twój problem z podjazdem kuriera.
Jak tylko otrzymam więcej informacji w tej sprawie, wrócę do Ciebie w tym wątku.
Skonsultowałem Twoją sprawę @ewpowerwardrobe, w takiej sytuacji możesz utworzyć nową etykietę i wygenerować dla niej podjazd. Możemy również skontaktować się z przewoźnikiem i poprosić o ponowienie odbioru.
Zamówienie możemy wykluczyć ze statystyk, aby nie wpływało na jakość Twojej sprzedaży, jednak dopiero wtedy, gdy zostanie oznaczone w systemie jako opóźnione. Gdy tak się stanie, poinformuj nas o tym, zgłosimy je do wykluczenia.
Dzień dobry,
Mam trzy przesyłki oczekujące na odbiór przez kuriera: Z2924744181, Z4152262355, Z3725170264.
Niestety, tych paczek nie mogę nadać w paczkomacie – możliwy jest wyłącznie odbiór przez kuriera. Wczoraj ponownie zamówiłem podjazd, ale mam wrażenie, że kurier znów się nie pojawi.
Bardzo proszę o kontakt z przewoźnikiem w tej sprawie lub, jeśli to możliwe, o przekazanie mi numeru kontaktowego do kuriera, abym mógł sam się z nim skontaktować.
@ewpowerwardrobe W porządku, w tym przypadku napisz do nas proszę w tej sprawie przez formularz kontaktowy dostępny tutaj.
Skontaktujemy się z przewoźnikiem i wyjaśnimy sytuację 🙂
@Syrena_zT @N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @Sa_nova @la_nika @nat_not @_HolaOla_ U nas też jest problem ze sprawdzeniem w szczegółach czy kurier został zamówiony. Nie mogę sprawdzić podjazdu Orlenu, DHL, UPS i DPD. Utworzenie nowej etykiety i zamówienie nic nie daje bo ten problem jest cały czas.
Cześć @DrukiHD, dodaj proszę zrzut ekranu pokazujący problem, który u Ciebie występuje. Zweryfikujemy to 🙂