anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Problem z paczka

MAMY ROZWIĄZANIE!
Client:29207246
#7 Wielbiciel

Mam problem z przesyłką o numerze: AD01XD4PD0. Cały czas był ktoś w domu, ale kurier nie pojawił się i status paczki to: awizo. Gdzie ta paczka teraz się znajduje? W którym miejscu znajdę numer awizo?

oznacz moderatorów
9 ODPOWIEDZI 9
nat_not
Moderacja Społeczności
Moderacja Społeczności

@Client:29207246 Poprosiłam o sprawdzenie co dzieje się z przesyłką. Wrócę z odpowiedzią.

Natalia
   Moderatorka Allegro Gadane
oznacz moderatorów
#7 Wielbiciel

Dziękuję, czekam na odpowiedź 

oznacz moderatorów
la_nika
Moderacja Społeczności
Moderacja Społeczności

@Client:29207246 wracam z informacjami w sprawie tej przesyłki, Kurier podejmie kolejną próbę dostawy dziś lub najpóźniej w poniedziałek, zgłosiliśmy interwencję w tej sprawie. 

Monika
oznacz moderatorów
#7 Wielbiciel

Dziękuję 

oznacz moderatorów
#7 Wielbiciel

Niestety przesyłka nie została doręczona, nawet nie było próby jej doręczenia. W statusie zamówienia mam: paczka niedoręczona, wróciła do oddziału. Proszę o interwencję 

oznacz moderatorów
streetfight
#1 Nowicjusz

Czy mogłabym też prosić o pomoc? Przesyłka AD01XJM955 utknęła, nadal nie dostarczona....

oznacz moderatorów
_HolaOla_
Moderacja Społeczności
Moderacja Społeczności

@streetfight dzisiaj rano Twoja przesyłka ponownie została wydana do doręczenia, więc poczekajmy do końca dnia. Jeśli kurier dziś się nie pojawi, napisz proszę do nas ponownie tutaj jutro. 

Ola
oznacz moderatorów
#7 Wielbiciel

@gdvorek@Syrena_zT@matt_rose@N_Nitka28@RaBarbar_ka@MiMary@w_kiwi@Sa_nova@la_nika@nat_not@_HolaOla_ Niestety przesyłka nie została doręczona, nawet nie było próby jej doręczenia. W statusie zamówienia mam: paczka niedoręczona, wróciła do oddziału. Proszę o interwencję

oznacz moderatorów
_HolaOla_
Moderacja Społeczności
Moderacja Społeczności

@Client:29207246 tak jak napisała Monika dzisiaj odbyła się kolejna próba doręczenia i widzę, że udało Ci się już odebrać paczkę, zatem problem rozwiązany. 

Ola
oznacz moderatorów