Mam problem z przesyłką o numerze: AD01XD4PD0. Cały czas był ktoś w domu, ale kurier nie pojawił się i status paczki to: awizo. Gdzie ta paczka teraz się znajduje? W którym miejscu znajdę numer awizo?
@Client:29207246 Poprosiłam o sprawdzenie co dzieje się z przesyłką. Wrócę z odpowiedzią.
Dziękuję, czekam na odpowiedź
@Client:29207246 wracam z informacjami w sprawie tej przesyłki, Kurier podejmie kolejną próbę dostawy dziś lub najpóźniej w poniedziałek, zgłosiliśmy interwencję w tej sprawie.
Dziękuję
Niestety przesyłka nie została doręczona, nawet nie było próby jej doręczenia. W statusie zamówienia mam: paczka niedoręczona, wróciła do oddziału. Proszę o interwencję
Czy mogłabym też prosić o pomoc? Przesyłka AD01XJM955 utknęła, nadal nie dostarczona....
@streetfight dzisiaj rano Twoja przesyłka ponownie została wydana do doręczenia, więc poczekajmy do końca dnia. Jeśli kurier dziś się nie pojawi, napisz proszę do nas ponownie tutaj jutro.
@gdvorek@Syrena_zT@matt_rose@N_Nitka28@RaBarbar_ka@MiMary@w_kiwi@Sa_nova@la_nika@nat_not@_HolaOla_ Niestety przesyłka nie została doręczona, nawet nie było próby jej doręczenia. W statusie zamówienia mam: paczka niedoręczona, wróciła do oddziału. Proszę o interwencję
@Client:29207246 tak jak napisała Monika dzisiaj odbyła się kolejna próba doręczenia i widzę, że udało Ci się już odebrać paczkę, zatem problem rozwiązany.