anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Problem z przesyłką One kurier

Pet_it_Be
#9 Pomysłodawca

Witam, chciałbym się dowiedzieć co się dzieje z przesyłką o numerze: A004XT5YP8. Zamówienie powinno dotrzeć do punktu 30.06.. Od 30.06 jest informacja ze przesyłka została wydana do doręczenie i od tego momentu cisza, klient też nie został w żadnej sposób poinformowany.  @San_set @gdvorek @Syrena_zT @matt_rose @N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @Sa_nova @la_nika @nat_not @_HolaOla_  

Pet_it_Be_0-1783277364753.png

oznacz moderatorów
7 ODPOWIEDZI 7

gdvorek
Moderacja Społeczności
Moderacja Społeczności

@Pet_it_Be 

Konsultuję to i wrócę z odpowiedzią.

Grzesiek
   Moderator Allegro Gadane
oznacz moderatorów

Pet_it_Be
#9 Pomysłodawca

Bardzo proszę rozwiązać sytuację ponieważ punkt w którym znajduję się paczka jest to uczelnia i jest tym momencie zamknięta razem z paczką. 

oznacz moderatorów

gdvorek
Moderacja Społeczności
Moderacja Społeczności

@Pet_it_Be 

Przepraszam, że musiałeś tyle czekać na moją odpowiedź.

Skontaktowaliśmy się z punktem i wyjaśniamy tę sytuację z nimi. Poprosiłem również o kontakt z klientem i wiem, że w sobotę kontaktowaliśmy się z nim, żeby wyjaśniać mu to.

Grzesiek
   Moderator Allegro Gadane
oznacz moderatorów

Pet_it_Be
#9 Pomysłodawca

Bardzo bym też prosił żeby paczka z tego punktu wróciła bezpośrednio do nadawcy, ponieważ klient już otrzymał druga przesyłkę i nie potrzebuję tego produktu.. 

oznacz moderatorów

gdvorek
Moderacja Społeczności
Moderacja Społeczności

@Pet_it_Be 

Przekazałem tę informację do odpowiedniej osoby. Pozostajemy w kontakcie.

Grzesiek
   Moderator Allegro Gadane
oznacz moderatorów

Pet_it_Be
#9 Pomysłodawca

Czy już coś wiadomo na temat o co chodzi z tą paczką ? Od 30.06 jest status wydana do doręczenia... 

oznacz moderatorów

w_kiwi
Moderacja Społeczności
Moderacja Społeczności

@Pet_it_Be Proszę, skieruj to pytanie w zgłoszeniu mailowym numer 62463476. My nie otrzymaliśmy więcej informacji w tej sprawie. Najlepiej będzie, jak pytanie trafi bezpośrednio do osoby zajmującej się sprawą. 

Wiktoria
   Moderatorka Allegro Gadane
oznacz moderatorów