anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Problem z przesyłką

Zakrzack
#7 Wielbiciel

Hejka,

Mam problem z przesyłką. W pełnej historii przesyłki jest napisane "Przesyłka może zostać doręczona z opóźnieniem Ruda Śląska" i nic więcej. Gdzie mogę dostać więcej info?

Przewoźnik i numer przesyłki

Allegro
AD0GSHWH6C5TP3GSH

Więc dla pewności wklejam jeszcze: Sposób dostawy
Odbiór w punkcie
Dostarczy DPD

oznacz moderatorów
3 ODPOWIEDZI 3

Zakrzack
#7 Wielbiciel

A no i w samej historii zakupu wyskakuje mi błąd problem z przesyłką. Zapomniałem to dodać 😅

oznacz moderatorów

pecela
#21 Demiurg ⭐⭐⭐

@Zakrzack

Masz zły link do śledzenia. Poprawny to https://allegro.pl/allegrodelivery/sledzenie-paczki?numer=AD0GSHWH6C5TP3GSH

I teraz. Allegro Delivery ma gwarantowany termin doręczenia do trzech dni roboczych pod warunkiem nadania do godziny granicznej. Twoja przesyłka została nadana 6 października, czyli termin jej doręczenia upływa 9 października. Dopiero od 10 października jeżeli nie zostanie doręczona, będzie ona przesyłką opóźnioną. 

A jeżeli chodzi komunikat o możliwym opóźnieniu, to chodzi tu nie o formalne opóźnienie w doręczeniu przesyłki, lecz o opóźnienie w stosunku do terminu sugerowanego przez Allegro. 

oznacz moderatorów

Zakrzack
#7 Wielbiciel

W sumie to mogę śledzić przez moje przesyłki. Czyli sam błąd problem z przesyłką w zasadzie nic nie znaczy i czekać? Widzę, że przed 4 w nocy status zmienił się na "w drodze" więc zobaczymy czy dojdzie do weekendu.

oznacz moderatorów