anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

problem z przesyłkami nadanymi w paczkomacie DHL

KKStorePL
#8 Zapaleniec

Dzień dobry,

Chciałbym zgłosić problem z przesyłkami nadanymi w paczkomacie DHL.

Wczoraj około godziny 12:00 nadałem 3 przesyłki, jednak do tej pory nie zostały one odebrane przez kuriera z paczkomatu. Zgodnie z przewidywanym terminem powinny zostać doręczone jutro, dlatego obawiam się, że opóźnienie w odbiorze może spowodować niedotrzymanie terminu dostawy.

Proszę o sprawdzenie, z czego wynika brak odbioru przesyłek oraz czy istnieje możliwość przyspieszenia ich przekazania do dalszego transportu. Zależy mi na terminowym doręczeniu zamówień, aby uniknąć problemów z klientami.
Numery zamówień
09232cd0-7389-11f1-8be1-a1a94e0e7ac4
b4931cf0-733f-11f1-bf64-e5e14e709544
b4ef6330-733e-11f1-927e-9735ee9dba51

Z góry dziękuję za pomoc.

Pozdrawiam

@San_set@gdvorek@Syrena_zT@matt_rose@N_Nitka28@RaBarbar_ka@MiMary@w_kiwi@Sa_nova@la_nika@nat_not@_HolaOla_ 

oznacz moderatorów
4 ODPOWIEDZI 4

KKStorePL
#8 Zapaleniec

I jeszcze podaje numery przesyłek 

AD0G4JQD5WGP80P7Z

AD0NZSQR56FBH8DS0

AD0G4JQD5WGP80P7Z

oznacz moderatorów

Syrena_zT
Moderacja Społeczności
Moderacja Społeczności

@KKStorePL dzięki za podesłanie informacji. Poprosiłam już o interwencje w oddziale. Co do zamówień, deklaracja nadania przypada na dzisiaj, nie mogę więc jeszcze ich wykluczyć. Jednak jeżeli nie zostaną odebrane do końca dnia, daj znać, wykluczymy je z Twojej jakości. 

Alicja
   Moderatorka Allegro Gadane
oznacz moderatorów

KKStorePL
#8 Zapaleniec

@Syrena_zT 

Dzień dobry,

Niestety przesyłki nie zostały odebrane do końca dnia. Kurier odebrał je dopiero 1 lipca.

Czy w związku z tym mogę prosić o wykluczenie tych 3 przesyłek z mojej jakości sprzedaży?

Dziękuję za pomoc.

oznacz moderatorów

Sa_nova
Moderacja Społeczności
Moderacja Społeczności

@KKStorePL przepraszam za niedogodności związane z brakiem odbioru przesyłek. Zgłosiłam zamówienia do wykluczenia z jakości Twojej sprzedaży. Jutro zobaczysz aktualizację w statystykach. 😊

Sandra
   Moderatorka Allegro Gadane
oznacz moderatorów